Vi tilbyder

Forretningsudvikling

Nå dine brand- og vækstmål

Hos Bridger tilbyder vi forretningsudvikling på dine præmisser. Vi hjælper store som små virksomheder på tværs af brancher med alt fra optimering af administrative processer og intern koordinering til udvikling af brand og markedsføringstiltag. 

Vores kunders forretninger er forskellige og derfor er vores forløb også. Vi har specialiseret os i at finde frem til kernen i de enkelte problemstillinger, og med vores tværfaglige team sammensætter vi de ideelle løsninger.  Det er vigtigt for os, at vores udviklingsmodel er tilpasset dig og din virksomhed, så vi kan skabe den størst mulige værdi for din forretning. 

Et typisk forløb

Vi foretager en dybdegående analyse af din nuværende forretning, identificerer uudnyttede potentialer og muligheder og udarbejder en step-by-step strategi for, hvordan de kan implementeres i din virksomhed med de kompetencer og ressourcer, du har til rådighed. 

Analyse

Med vores værktøjer og processer analyserer vi din virksomhed i dybden og skaber et overblik over din nuværende forretning. Formålet med analysen er at identificere din virksomheds udviklings- og vækstmuligheder. 

Muligheder

Vores analyse identificerer muligheder, som vi løbende tester af i praksis. Efter analyse- og testfasen udarbejder vi en håndgribelig strategi for at optimere eller udvikle din forretning. 

 

Implementering

Implementeringen sker i samarbejde med dig og din virksomhed. Vi tager højde for de eksisterende procedurer, så der ikke bliver gået på kompromis med din og dine medarbejderes bekvemmelighed i hverdagen. 

Upartiske løsninger

Vi sælger ikke egne produkter, men tilbyder gennem vores samarbejdspartnere en bred vifte af muligheder. Vi sammensætter den ideelle løsning på dine problemstillinger.

360° analyse

Vores tværfaglige team står klar til at analysere din virksomhed og forretningsmodel. Vi undersøger interne såvel som eksterne forhold for at komme hele vejen rundt. 

Medarbejderen i centrum

I udviklingen af din forretning er det vigtigt at tage højde for medarbejderne. Vores løsninger driver din virksomhed fremad og hæver samtidig medarbejdernes livskvalitet.

Scroll til toppen