fbpx

Bridger jobsøgningskursus

Er du jobsøgende, nyuddannede eller studerende? Så er dette noget for dig!

Hos BRIDGER har vi arbejdet med rekruttering og udvikling af kandidater siden 2016, og derfor ved vi hvad der giver resultater for de jobsøgende. Siden december 2020 har vi gennemarbejdet vores online jobsøgningskursus på mere en 50 jobsøgende, fra mange forskellige baggrunde, aldre og uddanneler, med det formål at komme op med et kursus som skaber værdi for den jobsøgende. Du vil i dette forløb lærer hvordan du skal gribe din egen jobsøgning an men du bliver også præsenteret for basale værktøjer som du kan bruge aktivt i din jobsøgning. 

Bridger har siden 2016 bygget bro mellem talenter og erhvervslivet

Bridger messestand

Online jobsøgningskursus

Hos BRIDGER har vi arbejdet med rekruttering, udvikling og networking af kandidater siden 2016. Den 1. februar 2021 starter vi op, for vores online jobsøgningskursus, som kan hjælpe dig i retning imod dit drømmejob.
Kurset vil tage dig igennem hele processen fra A til Z, hvor du kommer igennem alt fra, at skrive ansøgninger og CV, til hvilke overvejelser du skal gøre dig omkring din løn og lønforhandling. 

I dette kursus vil vi besvarer alle de spørgsmål, som du kan have med hensyn til din jobsøgning. Udover at besvare alle dine spørgsmål, vil du også få værktøjer, som der skal til for, at du bliver en stærkere jobsøger.
Vi laver live Q&A hver mandag,  får kickstartet dit netværk, hjælper dig med en struktureret hverdag under din jobsøgning og meget mere. 

Brug vores tværfaglige team

Lige nu kan du tilegne dig fuld adgang til kurset for kun 1.500 kr. Send os en e-mail, for at hører mere.

Scroll til toppen