fbpx

Skousen København søger butikselever

Dine primære arbejdsopgaver

Som elev hos Skousen København bliver du en nøglemedarbejder i butiksteamet, hvis fornemmeste opgave er at give kunderne gode købsoplevelser. Dit daglige arbejde bliver at sikre, at de produkter vi har i butikken opfylder kundernes behov bedst muligt.

Hvad tilbyder Skousen København

Vi lægger vægt på et højt serviceniveau og god kunderådgivning. Vi sætter en ære i at sikre, at kunderne får den bedste handel. Du får frihed under ansvar og en hverdag med stor variation i opgaverne.

Din produktviden og evne til at rådgive kunderne er en væsentlig del af købsoplevelsen hos Skousen, så en grundig oplæring i vores produkter er en selvfølge. 

Hvem er du?

Du skal være åbensindet og have “ja hatten” på. Derudover skal du være udadvendt, selvstændig og stille store krav til dig selv som elev og som den, der opfylder kundernes behov – vores succes afspejles i kundernes tilfredshed.

Du skal kunne færdes i et travlt miljø uden at miste overblikket.
Du er konkurrencemindet til fingerspidserne og motiveres af at nå både salgs- og kundeservicemål.  Dine arbejdstider vil følge butikkens åbningstider og du skal derfor være indstillet på at arbejde i weekenderne. 

Det praktiske 

Dine arbejdstider vil følge butikkens åbningstider og du skal derfor være indstillet på at arbejde i weekenderne. 

Detaljerne 

Vi tager løbende kandidater til samtale, så vi ser helst at du lægger en ansøgning hurtigst muligt.  

Har du spørgsmål til jobbet, eller er i tvivl om hvordan du bør søge så kan du kontakte, Martin Boltin eller Nick Jensen på telefon 88772077 eller på mail: ftvalby@skousen.dk

Sådan søger du jobbet

Er du interesseret i at blive en del af Skousen?
Send dit CV og en ansøgning med titlen “Elev” til mail ftvalby@skousen.dk.

Ansøgningerne behandles løbende og vi behandler alle oplysninger omhyggeligt og sletter dem efter endt rekrutteringsproces, senest 50 dage efter modtagelse.

Vi ser frem til at byde vores nye kollega velkommen.