fbpx

Er du Skousens nye montør?

Dine primære arbejdsopgaver

Vi udvider flokken! Hos Skousen i København søger vi en montør, der har lyst til at levere og montere hvidevarer til vores mange kunder. Du bliver vores ansigt udadtil, og derfor forventer vi, at du går lige så meget op i at give tårnhøj service, som vi gør – hver dag! Du vil ofte være det sidste, vigtige kontaktpunkt i kunderejsen, og derfor er din opgave vigtig. Du er nemlig med til at sikre, at vi giver et sublimt sidste indtryk, så kunderne husker positivt tilbage på Skousen.

Sådan kommer din hver dag til at se ud

Du kommer til at levere og montere hvidevarer på hele Sjælland – og du kan godt glæde dig. Du bliver nemlig en del af et engageret og dedikeret team, der brænder for vores fag. Vores butikker har base i København, og det er herfra du kører ud til vores kunder.

Din morgen starter sammen med dine kollegaer, og når du har drukket morgenkaffen færdig, begynder du at afhente de varer, som du skal levere og montere hos kunderne. Dem samler du typisk op fra vores forskellige Skousen-butikker. Du kender på forhånd din rute for dagen – den er nemlig altid planlagt dagen i forvejen, så du ikke skal bruge unødig tid på at få puslespillet til at gå op på dagen.

For os er service også lig med en god, løbende dialog med kunden. Derfor ringer du altid 30 min., før du ankommer hos kunden, for at informere om, at du er på vej. Når ruten er færdigkørt, og der ikke er små-ture for butikken at køre, ja så har du fri.

Dine kompetencer

  • Mødepligtig og stabil
  • Energisk og fuld af drive
  • Positiv og i godt humør
  • Servicemindet og altid har kunderne i fokus.

Din baggrund

Vi forventer ikke, at du har en særlig baggrund eller uddannelse – vi vægter din person og din måde at være på sammen med andre mennesker. Vi forventer dog, at du har kørekort, at du kender klokken og kan bidrage positivt til den gode kultur, der kendetegner Skousen som arbejdsplads. 

Det praktiske 

Stillingen er fuldtid, og bliver du vores næste montør, så skal vi nok sørge for at oplære dig korrekt.

Vi tager løbende kandidater til samtale, så vi ser helst, at du sender os en ansøgning hurtigst muligt.

Detaljerne 

Vi tager løbende kandidater til samtale, så vi ser helst at du lægger en ansøgning hurtigst muligt.  
Har du spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte indehaver, Nick Jensen på 42944643 eller ftvalby@skousen.dk

Sådan søger du jobbet

Er du interesseret i at blive en del af Skousen?
Det er vi glade for, og vi glæder os til at høre fra dig!
Send os dit CV og en ansøgning nederst på siden her.

Læg en ansøgning her