Bridger finder praktikanter for H.C. Andersen Festivals

Vi har været så heldige at få et samarbejde på benene med H.C. Andersen Festivals. Vi er især stolte af dette samarbejde, da det er opstået igennem anbefalinger fra samarbejdspartnere og studerende, og igennem disse anbefalinger valgte H.C. Andersen Festivals at tage kontakt til os. Sådanne oplevelser er måske hverdagskost for mange store virksomheder, men når man er en start-up, er det altså en succesoplevelse!

 

Om H.C. Andersen Festivals:

”H.C. Andersen Festivals finder sted i uge 34, hvor Odense er rammen om eventyrlige kulturaktiviteter for alle aldersgrupper. Et genkendeligt H.C. Andersen univers i teaterforestillinger, foredrag og guidede ture, men i lige så høj grad noget helt anderledes som Street Art, koncerter, lysshow og meget mere – aktiviteter som ligger i forlængelse af H.C. Andersens kunstneriske univers med masser af brændstof til fantasien. Festivalområdet er Odense centrum. Visionen for festivalen er en uges kulturelle og festlige begivenheder, der skal øge kendskabet til Odense både nationalt og internationalt gennem H.C. Andersens univers.”

 

Vores arbejdsopgave bestod I at promovere praktikpladser for H.C. Andersens Festivals ud til de studerende fra SDU, dette gjorde vi igennem opslag på de sociale medier og direkte henvendelser til relevante studerende igennem vores ambassadørnetværk. Udfaldet blev at studerende blev eksponeret for H.C. Andersen Festivals samt deres praktikmuligheder og i sidste ende fandt H.C. Andersen Festivals de rette praktikanter til deres stillinger via Bridgers hjemmeside.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med H.C. Andersen Festivals i fremtiden, og aktivt skabe awareness omkring festivallen blandt de studerende på SDU.

Læs også

Web Logo 2.1

Kontakt os

+45 2724 6550
Kontakt@bridger.dk
Cortex Park 26
5230 Odense M, Danmark

Bridger Aps 2017 © All Rights Reserved | CVR 38922904