Bridger Talent

Bridger Talent er et forløb, der hjælper dig med at finde den virksomhed, der passer til netop dine interesseområder, behov og arbejdskultur, omend du søger et studiejob, en praktikplads eller et job som færdiguddannet.

Studiejob? Praktikplads? Nyt job som færdiguddannet? Bliv en del af Bridger Talent og lad os hjælpe dig!

MG_1954-1.jpg

Bridger Talent

Bridger Talent er et forløb, der hjælper dig med at finde den virksomhed, der passer til netop dine interesseområder, behov og arbejdskultur, omend du søger et studiejob, en praktikplads eller et job som færdiguddannet. Bridger følger dig fra start til slut og fungere som støtte for dig hele vejen igennem, hvor vi står til rådighed med vejledning, sparring og gode råd. Kort sagt sørger vi altså for, at du som studerende får mest ud af dit forløb med virksomheden- og omvendt. Der planlægges et møde én gang om måneden, hvor vi vender situationen og forventningsafstemmer med hinanden. Som Bridger Talent medlem får du yderligere mulighed for at kickstarte dit netværk, og blive inviteret til arrangementer, hvor du har mulighed for at lære de andre medlemmer at kende. Med et godt netværk, skaber du bedre jobmuligheder for dig selv.

EY0A6810

Hvordan bliver jeg medlem?

Hvis man som studerende gerne vil være en del af Bridger Talent, skal man sende en ansøgning til  talent@bridger.dk. Din ansøgning skal indeholde: 

  • Link til din LinkedIn profil
  • Din uddannelse og hvor du tager den
  • Dit Semester
  • Hvornår du forventer at blive færdig med din uddannelse
  • Hvorfor du skal være med i dette forløb og hvad du vil have ud af det
  • En beskrivelse af dig der minimum indeholder noget om dine interesser både fagligt men også personligt