fbpx

Energiteknolog hos CB Group

Stillingsbeskrivelse

CB Group søger en teknisk stærk energirådgiver til deres rådgivningsteam, som kan identificere energibesparende løsninger, styre projekter sikkert i mål og hjælpe kunder inden for energimærkning og trykprøver.

Opgaven

Dit overordnede ansvarsområde bliver energirådgivning til CB Groups kunder, samt hjælpe dem til at komme videre med at realisere deres potentiale – til gavn for vores kunders økonomi og miljøpåvirkning.

Din profil

Du har måske en baggrund som håndværker med overbygning, i energiteknolog. Eller måske du er nyuddannede inden for energiteknologi. Vi ser dog gerne at du har en viden indenfor energimærkninger og trykprøver. 

Herudover kan du sige ja til følgende:

  • Du har et højt energiniveau og får leveret indenfor aftalt tid, samtidig med opgaverne bliver løst på et højt teknisk niveau.
  • Du kan inddrage emner som bæredygtighed og ressourceoptimering i det daglige arbejde.
  • Du er kommercielt tænkende med kundehåndtering for øje, hvor du ud fra kundens anviste tiltag og behov kan definere det videre forløb med kunden.
  • Du har lyst til vidensdeling og udvikling af egne og kollegaers kompetencer inden for energioptimering.
  • Du kan arbejde selvstændigt og planlægge egen hverdag.

Dine analytiske evner gør dig i stand til at skabe overblik og gennem din faglige viden, kan du hurtigt identificere relevante muligheder og løsningsmodeller. Du er velformuleret og formår at kommunikere tekniske emner på en enkel og letforståelig måde.

Vi tilbyder

En innovativ og teknisk dygtig arbejdsplads i et professionelt marked, hvor du indgår i et dynamisk team, som værdsætter team-ånd. Vi kan lide at arbejde i et højt tempo med fokus på at gøre en forskel – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ansættelse indledes med et introduktionsforløb, hvor du får et overordnet indblik i vores forskellige konceptløsninger og forretningsområder. Din arbejdsplads bliver som udgangspunkt på vores kontor i Odense, men du vil ofte være ude hos kunderne. Du er gerne bosiddende i Odense, men ikke et krav. Du får firmabil samt mulighed for fysioterapi med resten af holdet.

Om CB Group

CB Group ApS er en uvildig konsulentvirksomhed, med speciale i energirådgivning, termografi, trykprøvning, skimmelanalyse og indeklima analyser generelt og har i dag fire medarbejdere.

CB Group har eksisteret siden januar 2010, men var førhen kendt som Termo-service.dk, og er blandt Danmarks førende bygningsanalyse-virksomheder. I opstartsfasen, beskæftigede virksomheden sig udelukkende med bolig termografi, og har løbende udvidet kompetenceområdet.

Med årene er CB Group vokset til også at udføre adskillige former for undersøgelser af bygninger – opgaver som vi udfører både for virksomheder, forsikringsselskaber og private kunder.

Hvad sker der nu?

Vi holder forhåndsscreeninger hos Bridger, og afholder samtaler løbende til den rette kandidat er fundet, ansøg derfor allerede i dag.
Har du spørgsmål vedr. stillingen kan du kontakte Louis Goldschmidt fra
Bridger på tlf: 5455 6038.
 
Er du allerede klar til at ansøge kan du gøre det her: https://www.bridger.dk/indsend-dit-cv/ og markere ”energiteknolog”.
CB Group logo
Scroll til toppen