fbpx

Få en praktikant gennem Bridger

Vi bygger bro mellem talenter og erhvervslivet

Hos Bridger har vi specialiseret os i at være bindeleddet mellem dygtige unge talenter og erhvervslivet. De sidste 4 år har vi hjulpet virksomheder med at finde de rette kandidater til praktikpladser, studentermedhjælpere, projektansættelser og de seneste to år også fuldtidsstillinger med særligt fokus på talentfulde akademikere.  

Hvorfor bruge praktikanter?

Akademikere kan ikke kun skabe værdi hos de store virksomheder. At gøre brug af en praktikant fra den akademiske verden, giver dig mulighed for at kunne afprøve hvad en akademiker kan tilføre af værdi i netop din virksomhed. Praktikanter er en billig måde at kunne afprøve og implementere den nyeste viden fra den akademiske verden, men det kan også være en mulighed for at afprøve talenter som en del af jeres rekrutteringsproces.

Praktikanter giver kort sagt muligheder for din virksomhed, muligheder som kommer fra praktikantens ønske om at vil gøre en forskel og kunne omsætte sin viden til praktisk erfaring i din virksomhed. 

Pris: 5.000 Dkk (No-cure no-pay)

Hvorfor bruge Bridger?

Kampen om de bedste kandidater fra universiteterne har altid været i de største virksomheders favør, og konkurrencen om talenterne er kun blevet skærpet til, i takt med at behovet for talenter er vokset, grundet den digitale tidsalder vi lever i. At finde det rigtige talent til sin virksomheds praktikplads vil oftest være en tidskrævende proces. Der skal udarbejdes stillingsopslag, udvælges kandidater, afholdes samtaler, forventningsafstemmes, og vigtigt, men desværre  ofte noget mange virksomheder glemmer, at give en ordentlig tilbagemelding til de ansøgere som ikke fik stillingen. 

Bridger hjælper med alt hvad der skal til for at identificere, tiltrække og udvælge talenterne til netop din virksomhed. Talenter der kan indgå som en aktiv del af teamet, levere værdi til din virksomhed og samtidig tilegne sig en forståelse for erhvervslivet. 

Få en praktikant indenfor

Marketing & Kommunikation

Har du brug for hjælp til at få lagt den rette strategi for din virksomheds brug af sociale medier? Finde ud af hvilke typer opslag som performer bedst? Om dine følgere helst vil have videoer eller billeder? Hvordan du kommunikkerer dit budskab ordentlig ud? 

Så er en praktikant indenfor marketing og kommunikation, med stor sandsynlighed  en af de mest kosteffektive måder at finde svaret på, og du vil på denne måde få en dedikeret marketing- og kommunikationsmedarbejder i praktik i din virksomhed. 

En praktikant som er dygtig til

Digitalisering

Indenfor digitalisering har du mulighed for at få en praktikant, som kan optimere og automatisere flere af dine manuelle arbejdsprocesser. Praktikanten kan også arbejde med optimering af din hjemmeside, app-udvikling og meget mere inde for den digitale verden. 

Eller en som er ved at uddanne sig til:

Ingeniør

En ingeniørpraktikant kan komme i praktik i 20 uger på fuldtid inden for praktikantens faglige område. De bedste praktik forløb indeholder en “selvstændig” opgave som fylder ca. 60% af praktikforløbet. Resten af tiden kan praktikanten deltage i virksomhedens ad-hoc opgaver, på lige fod med de eksisterende ansatte. 

Hos Bridger arbejder vi med talenter

Referencer

Scroll til toppen