fbpx

Rekruttering på jeres præmisser

Som First-mover kan du nu blive en del af vores nye rekrutteringsplatform for kun 4.995 kr.  

"Rekruttering er ikke nemt! Lad os gøre noget ved det"

BRIDGER blev stiftet i 2017 for at gøre det lettere for kandidater og virksomheder at nå hinanden. Vi er et full-service rekrutteringshus, der med fokus på innovation og netværk skaber nye broer for begge parter. 

Nu er vi klar til at introducere et helt nyt rekrutteringskoncept, der skal udfordre måden, vi rekrutterer på i dag. 

Vores løsninger udfordrer den traditionelle rekruttering, og vi kan løbende implementere nye muligheder for vores kunder, der styrker tiltrækning, onboarding og fastholdelse.

Platformen tager udgangspunkt i en test vi har lavet. En test der toger stilling til hvor kandidaterne hører om stillinger fra? Ikke overraskende kommer de fra netværk, men overraskende var det at de også kommer fra netværk når der er en headhunter på. Vi fandt ud af at mere end 85% af ansøgerne kommer fra en henvisning eller anbefaling fra helt almindelig personer. 

Derfor har vi skabt denne platform der gør det muligt for dig som arbejdsgiver, at gå udenom headhunterens honorar og selv belønne personen der har skaffet dig den nye medarbejder. 

Med BRIDGER kan du

Oprette stillinger og aktivere netværket

Med en virksomhedsprofil på BRIDGER kan du blive set af relevante kandidater, men det er gennem stillingsopslag, at du aktivere brugerne til at finde din næste medarbejder.

Holde overblik over ansøgere og stillinger

På platformen har vi lavet en oversigt over stillinger og ansøgere. På den måde sikre vi, at du let kan vurdere kandidaterne, og se hvilke stillinger der performere.

Få adgang til det skjulte jobmarked

Hos BRIDGER får du adgang til et netværk af brugere der har kendskab til personer der ønsker nyt job. Med en findeløn er det muligt for dette netværk at henvise din næste medarbejder.

Få del i vores "First-movers" pakke og få tidlig adgang til BRIDGERS helt nye jobplatform

Få resten af 2022 og hele 2023 for 4.995 kr.

Få tidlig adgang til vores nye jobplatform og slå et ubegrænset antal stillinger op på BRIDGER resten af 2022 og første kvartal af 2023. 

Med tidlig adgang til vores jobplatform, får du som arbejdsgiver mulighed for at blive en del af et nyt rekrutteringssystem der aktivt bruger netværk til at finde kandidater. 

Med platformen får du muligheden for selv at sætte en findeløn til dine stillinger. En findeløn der bliver tildelt til den bruger der anbefaler kandidaten I ønsker at ansætte.

Denne pakke kan købes i resten af 2022 for 4.995 kr. eksklusiv moms og giver adgang til vores platform i hele 2023.

Det får du med vores First-movers pakke:

Skal der mere til er vi klar til at hjælpe

Forskellige virksomheder har forskellige behov og for at gøre rekruttering lettere for virksomhederne har vi gjort det muligt, at man kan definere sin sin egen rekrutteringspakke. Her er det muligt at få hjælpe for at komme i mål med jeres rekrutteringersbehov. 

Udarbejdelse af stillingsopslag

Som First-mover hos BRIDGER har du mulighed for at vi udarbejder dit stillingsopslag til en yderst attraktiv pris. Her kontakter vi dig med spørgsmål om stillingen og sørger for at det kan blive brugt både på platformen men også på andre kanaler.

Rekruttering med sociale medier

Er jeres sociale kanaler opsat optimalt? Som First-mover har du mulighed for at få hjælp til, at sikre at jeres kanaler bruges optimalt til at tiltrække kandidaterne. Her kan vi hjælpe jer med strategien, opsætningen eller eksekveringen af jeres kanaler

Målrettet annoncering til jeres rekruttering

Annoncering kan i dag mere end at tiltrække kunder, det er også en aktiv del af en moderne rekrutteringsstrategi. Som First-mover kan du bruge BRIDGER og vores partnere til at skabe den annoncering du ønsker at bruge i jagten på nye medarbejder.

Employer branding

På vores platform er det muligt for brugere at anbefale kandidater, men det er også muligt at brug jeres medarbejdere til at sprede ordet om, hvor attraktiv jeres arbejdsplads er og tiltræk de kandidater, som vil passe ind i jeres kultur.

Indhentelse af kandidater

På vegne af jeres virksomhed går vi gerne i dialog med talentfulde kandidater for at identificere det match i aktivt søger. I denne fase kan I være anonyme, hvilket danner grundlaget for en upåvirket og reel forventningsafstemning med kanidaten.

Skal der mere til?

Som First-mover hos Bridger får du 10.000 kr. i rabat skulle du ønske at bruge, os til udarbejdelsen af nye rekrutteringstiltag eller udarbejdelsen af en helt ny rekrutteringsstrategi.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan booke et helt uforpligtende møde, hvor vi tager en snak om jeres brand og rekrutteringsbehov. Du skal bare åbne vores mødekalender og booke et tidspunkt, som passer dig.  

Book et møde her

Som en “First-Mover” på vores platform får man hele 2023 for 4.995 kr. eksklusiv moms. Dette tilbud gælder i resten af 2022. Vi har lavet dette tilbud for at gør beslutningen om platformen så let som muligt, så alle kan være med. 

Når tilbuddet udløber vil det være muligt, at købe sig adgang til BRIDGERS platform med en basis pakke for 12.495 kr. eks. moms.

Bridger arbejder fleksibelt og gør alt hvad vi kan for at tilpasse rekrutteringen til jeres tidsramme. På nuværende tidspunkt kan vi oprette jeres virksomhedsprofil inden for 2 arbejdsdage.

Vi udfordrer de klassiske rekrutteringsprocesser og tænker i nye baner, så arbejdet med rekruttering hele tiden bliver smartere og mere effektivt.

Vi har fokus på at skabe processer og strategier, som vores kunder kan tage med videre og bruge i fremtidige rekrutteringer – både med og uden os ved deres side. og med denne platform gør vi det muligt at rekrutteringen bliver lettere for alle.

Findelønnen sættes af jer som virksomhed og den betales når en kandidat ansættes. Nogle findelønne har særlige krav inden de udløses. F.eks. har nogle stillinger et krav om en ansættelses periode. Uanset dine spørgsmål så står vi os klar til at hjælpe jer med at sætte både findeløn og krav til samme.   

Vil du høre mere om dine muligheder?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe. Det eneste du skal gøre er at vælge et tidspunkt, som passer dig.