fbpx

Vi tilbyder

Forretningsudvikling

Pris: fra 15.000 kr.

Nå dine brand- og vækstmål

Hos Bridger tilbyder vi forretningsudvikling på dine præmisser. Vi hjælper store som små virksomheder på tværs af brancher med alt fra optimering af administrative processer og intern koordinering til udvikling af brand og markedsføringstiltag. 

Vores kunders forretninger er forskellige og derfor er vores forløb også. Vi har specialiseret os i at finde frem til kernen i de enkelte problemstillinger, og med vores tværfaglige team sammensætter vi de ideelle løsninger.  Det er vigtigt for os, at vores udviklingsmodel er tilpasset dig og din virksomhed, så vi kan skabe den størst mulige værdi for din forretning. 

Et typisk forløb

Vi foretager en dybdegående analyse af din nuværende forretning, identificerer uudnyttede potentialer og muligheder og udarbejder en step-by-step strategi for, hvordan de kan implementeres i din virksomhed med de kompetencer og ressourcer, du har til rådighed. 

Analyse

Med vores værktøjer og processer analyserer vi din virksomhed i dybden og skaber et overblik over din nuværende forretning. Formålet med analysen er at identificere din virksomheds udviklings- og vækstmuligheder. I analysen ser vi bl.a. på:

 • Identificering af problemstillinger
 • Brand
 • Produkt/ydelse og prissætning
 • Intern og ekstern kommunikation 
 • Eksistensgrundlag, herunder mission/vision
 • Hjemmeside og andet offentlig tilgængelig information
 • Fuld gennemgang af markedsføringsstrategi
  • Definering af formål
  • Afsenderanalyse 
  • Målgruppeanalyse 
  • Konkurrentanalyse 
  • Content sweet spot
  • Content explainer 
  • Strategisk approach 
  • SEO analyse 
  • Distributionskanaler

Muligheder

Vores analyse identificerer hvilke muligheder din virksomhed har for at udvikle og differentiere sig. For at være sikre på at vi når hele vejen rundt, er hele teamet med til at identificere muligheder ved brug af Bridger war room approach. 

Herefter kører vi en “trial and error” fase, hvor vi om nødvendigt tester ting af, for at få data på om de muligheder vi ser også fungerer i praksis. 

Rapport og handlingsplan

Hele forløbet munder ud i en rapport som indeholder forretningsplan med tilhørende marketingstrategi. Desuden får du en handlingsplan for implementering af de udviklingsmuligheder vi har identificeret, hvor vi tager højde for de eksisterende procedurer samt ressourcer og kompetencer.

Hvad får du ud af det?

Hæve livskvaliteten

Først og fremmest handler alle vores forløb om at hæve livskvaliteten på den ene eller anden måde, for dig og dine ansatte. Det gør vi ved at sørge for at du kan arbejde smartere, samt sikre at du fokusere din virksomheds tid og ressourcer korrekt. Vores tværfaglige team sørger for at komme hele vejen rundt i analysen, og om nødvendigt teste de muligheder vi identificerer af i praksis. Da vi er et eksternt bureau, siger vi tingene præcis som de er, og du får et overblik over hvordan din virksomhed ser ud udefra. Det betyder for dig, at du får et overblik over din virksomhed, og en konkret handlingsplan til at løse problemstillinger, og hvordan du kan udvikle virksomheden i den bedst mulige retning.

Upartiske løsninger

Vi sælger ikke egne produkter, men tilbyder gennem vores samarbejdspartnere en bred vifte af muligheder. Vi sammensætter den ideelle løsning på dine problemstillinger.

360° analyse

Vores tværfaglige team står klar til at analysere din virksomhed og forretningsmodel. Vi undersøger interne såvel som eksterne forhold for at komme hele vejen rundt. 

Medarbejderen i centrum

I udviklingen af din forretning er det vigtigt at tage højde for medarbejderne. Vores løsninger driver din virksomhed fremad og hæver samtidig medarbejdernes livskvalitet.

Digitalisering

Pris: 420 kr. i timen

En effektiv hverdag

Digital omstilling kan indebære mange ting, og kan være både mindre og større tiltag. Fælles for dem er, at de gør hverdagen nemmere for dig. 

Hos Bridger er digital omstilling ofte en del af vores forretningsudviklingsforløb, men vi hjælper også med små enkeltstående udfordringer. Måske skal dine administrative processer automatiseres eller din kontrakthåndtering gøres digitalt. Vi digitaliserer ikke for digitaliseringens skyld, men fordi det skaber værdi for dig. 

3 hurtige om Bridgers digitale omstilling

Bedre kundeoplevelser

Digitale løsninger er ofte med til at give bedre kundeoplevelser. De sikrer, at alle kunder har samme muligheder og oplever det samme høje serviceniveau.

Tid til kerneopgaver

Automatisering og effektivisering af din virksomheds processer giver dig mere tid i hverdagen. Selv små justeringer kan gøre en stor forskel på den lange bane.

Din digitale partner

Bridger er din digitale partner og har solid erfaring med digitaliseringsværktøjer. Vi sørger for, at dine løsninger altid fungerer og er kun et opkald væk.

Scroll til toppen