Bridger skriver ny historie ind i samarbejde med H.C. Andersen Festivals

Som en af Bridgers samarbejdspartnere, åbner H.C. Andersen Festivals op for dørene, og giver os et unikt indblik i det eventyrlige univers hos en af Danmarks største kulturfestivaler.  

Vintapperstrædet, er stedet, hvor H.C. Andersen Festivals-teamet opholder sig. Det er i denne lille hyggelige odenseanske bydel, at teamet bag festivalen arbejder, og hvor farven pink er et bevidst valgt tema for indretningen. Det er disse lokaler, som danner rammerne for det hårde arbejde, der hver dag foretages for at genskabe fortællingerne, der blev skrevet af Odenses egen famøse forfatter Hans Christian Andersen.

Det eventyrlystige team afvikler hvert år et brag af en festival, hvor hvert arrangement og show er dedikeret til at holde Hans Christian Andersens eventyr i live. Dette foregår på hovedkontoret, hvor de åbne områder sætter rammerne for et rummeligt og dynamisk arbejdsmiljø, som er medvirkende til at opretholde et engageret og professionelt team.

Teamet består i høj grad af studerende og tidligere studerende, der er i praktik eller er blevet tilbudt en fast stilling efter et godt endt praktikforløb.

Da det kræver en del at afvikle en festival i så høj kvalitet, har Bridger og H.C. Andersen Festivals indgået et samarbejde, med det formål, at finde de helt rigtige kandidater, som vil medvirke til at fortælle den gode historie. Dette kan være i festivalens mange forestillinger, arrangementer eller kommunikationsprodukter, som hvert år skal produceres.

Derfor ønsker H.C. Andersen Festivals, lige nu, en masse stillinger besat – hvoraf mangeartede opgaver skal varetages i funktioner, der er rette mod forskellige uddannelsesprofiler.

Som en fordel, ønsker teamet ikke blot, at du kun skal gå derfra med ekstra erfaring, som pynt på CV’et, men de ser også, at du, som praktikant, frivillig eller medarbejder skal kunne gå derfra med en masse nye venskaber, et større fagligt netværk og rigtige gode minder. For hos H.C. Andersen Festivals gør de meget for, at det skal føles som et spændende eventyr!

Dette er nogle af de værdier, som Bridger i høj grad kan se sig selv i, da vi ønsker, at søgeprocessen ikke skal føles som en lang kamp, og at du, som studerende, kan fokusere på det, som faktisk er relevant for din fagprofil – gøre det lettere for dig, at aktivere dine kompetencer gennem praktisk erhvervserfaring. Således kan du gå fra at være studerende til et konkurrencedygtigt medlem i erhvervslivet.

Derfor har vi naturligvis en stor glæde i, at kunne hjælpe H.C. Andersen Festivals i forløbet, så de helt rigtige kandidater kan bidrage med, at gøre festivalen til det den er: en af Danmarks største kulturfestivaler.

Læs også

Web Logo 2.1

Kontakt os

+45 2724 6550
Kontakt@bridger.dk
Cortex Park 26
5230 Odense M, Danmark

Bridger Aps 2017 © All Rights Reserved | CVR 38922904