HORN Vinduer bruger Bridger Talent

Vi har fornyligt introduceret vores nyeste tiltag – Bridger Talent! Et tiltag som passede helt perfekt til den problemstilling, som HORN-vinduer stod med. Helt konkret manglede HORN Vinduer en talentfuld studerende til at udarbejde nogle tekniske 3D-tegninger til et større vinduesprojekt.

 

Om HORN Vinduer:

HORN Vinduer er en dansk producent at forskellige typer af vinduer og døre med slanke sprosser. De forskellige produkter er produceret med kvalitet, funktionalitet og design for øje.

 

Som en del af ”Bridger Talent” arbejder man hovedsageligt med denne salgs freelance-projekter. De tværfaglige kompetencer bliver på den måde tilgængelige for virksomhederne i gennem Bridger Talent, som er et hold af unge studerende. Talentholdet består af et bredt udvalg af studerende med forskellige uddannelser og kompetencer, så virksomhederne har mulighed for at få løst deres projekter af de rigtige kandidater. De studerende ønsker at få lønnet erhvervserfaring, og Bridger hjælper de studerende med at matche dem med en relevant virksomhed, som har et relevant tidsbegrænset projekt. på den måde, er denne salgs arbejde attraktivt for begge parter. Ved at talenterne bliver rekrutteret igennem os, kan vi 100% stå inde for kvaliteten af deres arbejde.

 

Men, tilbage til HORN Vinduer!

HORN Vinduer oplevede et problem, som omhandlede nogle af deres større vinduer. Derefter vælger de at kontakte os og vi hjalp dem med at finde et passende ”Bridger-talent”. I dette tilfælde kom vi frem til at Jesper fra Ingeniøruddannelsen Integreret Design var et ideelt valg til denne opgave. Han udarbejdede en designløsning til at udrette problemet. Jesper brugte sammenlagt 21 timer på opgaven, som han blev lønnet for. Læs hvad Jesper synes om freelance arbejde her.

”Som freelancer oplevede jeg en frihed. Jeg oplevede at der var stor tiltro til mit arbejde fra både Bridgers og kundens side, hvilket gav mig denne frihed. Det var fedt at kunne anvende den teoretiske viden fra studiet, alt dette gjorde at jeg fik nogle gode erfaringer med mig i bagagen.” – Jesper

Vi har tidligere hjulpet HORN Vinduer med at finde talenter til opgaver i deres virksomhed, og de har begge gange udtrykt stor glæde for de resultater som talenterne har skabt.

Læs også

Web Logo 2.1

Kontakt os

+45 2724 6550
Kontakt@bridger.dk
Cortex Park 26
5230 Odense M, Danmark

Bridger Aps 2017 © All Rights Reserved | CVR 38922904