fbpx

Sådan bliver du en bedre jobsøgende

I dette kursus lærer du:

Hvad du gerne vil arbejde med, hvordan du kan skabe værdi, hvordan du finder din drømmestilling, hvordan du bliver fundet af en headhunter, hvordan du gør dig selv mere attraktiv, og hvordan du gør brug af de sociale medier i din jobsøgning. Kort sagt alt hvad du som jobsøgende kunne efterspørge.

Vil du stå i første række som jobsøgende?

Jobsøgningen kan være en lang og sej kamp, men fortvivl ej. Vi hos Bridger har sammensat et online jobsøgningskursus, som har til opgave, at gøre dig til en bedre jobsøgende og derved få dig hurtigere i arbejde. Du vil igennem vores kursus blive guidet i alt lige fra de tanker du skal gøre dig, som jobsøgende, til hvordan du griber lønsamtalen an. Du vil også få adgang til vores community, hvor vi har fokus på at gøre hinanden stærkere. Her hjælper jobsøgende hinanden med at holde motivationen oppe ved via sparring og hjælper med at finde relevante stillinger til netop dig. Vi har i dette kursus også indlagt et LinkedIn-kursus, så du nemmere bliver fundet af headhunterer. Her tager vi dig med bag kulisserne og fortæller dig hvordan en headhunter og en arbejdsgiver ser på din profil. 
Kort sagt har vi lavet et jobsøgningskursus som indeholder alt hvad du som jobsøgende har brug for, og har vi det ikke så får vi det lavet til dig. 
Bridger er i avisen i forbindelse med HC Andersen festivals

I dette online jobsøgningskursus, får du...

Et stærkt fundament

Lær hvordan og hvorfor, at det er vigtigt at skabe et godt værdi fundament. Find ud af hvordan du kan bidrage med værdi, og hvordan du fremstiller dig selv bedst muligt. 

Den rigtige strategi

Lær hvordan du lægger den rigtige strategi for dig selv, når du har det grundlæggende på plads. 

Personlig sparring

For at sikre at du får mest muligt ud af kurset, har vi indlagt et personligt møde i forløbet. Desuden får du adgang til vores community, hvor du kan sparre med andre jobsøgende.

Hvad får du med i kurset?

Du får ikke kun et kursus, du får meget mere end det! Du får videoer du kan se når det passer dig, en guide til hvordan du laver et killer cv samt en gennemgang af det, LinkedIn kursus, online mentor møde, Facebook guide, live Q&A, support, et community for jobsøgende der aktivt hjælper hinanden. Alt dette er online, og det betyder at du kan gøre det i dit helt eget tempo.

Video Ikon

+40 videoer

Vi har både teoretisk og praktisk viden præsenteret i video, som du se lige så mange gange du vil.

CV ikon

CV gennemgang

VI kommer med konkret feedback til dit CV så du kan få et stærkt CV og blive bedre i din jobsøgning.

LinkedIn ikon

LinkedIn kursus

Er du i tvivl om hvordan du bedst bruger LinkedIn? Bare rolig vi hjælper dig med at komme i godt i gang. 

Mentormøde Ikon

Online mentor møde

For at sikre at du får mest muligt ud af kurset, får du personligt møde hvor vi kommer med konkret feedback som du kan bruge i din jobsøgning. 

Facebook Ikon

Facebook guide

Du bliver også klogere på hvordan du skal tage stilling til Facebook når du er jobsøgende. 

Q&A ikon

Live Q&A

Hver mandag har vi Live Q&A, hvor du kan komme med spørgsmål til din jobsøgning og få konkret feedback.  

Support Ikon

Support

Vi har personlig support, som er klar til at hjælpe dig med dine udfordringer, og sikre at alt kører. 

Community Ikon

Community

Du vil blive en del, af et aktiv online community, som har til formål at kunne hjælpe jobsøgende. 

Online ikon

Fuldt online forløb

Alt er online, så du skal ikke tænke på transport og tid og du kan helt selv styre din egen læring.

Det siger deltagere om dette kursus

Sådan er kurset bygget op

Introduktion

For at sikre at du får en start med dette kursus, har vi lavet en introduktion som har til formål at få dig så godt i gang som muligt. Her præsenterer vi de enkelte moduler og deres sammenspil i kurset. Vi kommer også med indblik i strukturen for dit forløb. 

Modul 1: Fundamentet

I første modul har vi fokus på at skabe et stærkt fundament for din jobsøgning så du får det bedst mulige afsæt. Vi ser på forskellige elementer som planlægning, opsætning af din LinkedIn profil og hvordan du kan skabe et grafisk CV m.m. Vi afslutter modulet med et mentormøde, hvor du får konkret feedback til din fremadrettede jobsøgning.

Vores community

Vi har skabt et community, som gør det muligt for jobsøgende at sparre med hinanden. Yderligere har vi Live Q&A hver mandag, hvor du har mulighed for at komme med dine spørgsmål om jobsøgning. En gang om måneden inviterer vi eksterne partnere, headhuntere og talere ind, for at skabe endnu mere værdi for dig som jobsøgende. 

Modul 2: Strategier til job

I andet modul har vi fokus på de mange forskellige jobsøgningsstrategier, og lærer dig hvordan du kan bruge dem. Vi har også lavet en anbefaling til hvordan du bør strukturere din tid. Ligesom i de andre moduler, giver vi dig alle de nødvendige skabeloner og værktøjer, som du kan downloade og bruge. 

Modul 3: Jobsøgning

I dette modul sætter vi fuld fokus på hvordan du bør gribe din jobsøgning an. Her vil vi gøre dig klogere på hvordan du undersøger virksomhederne og deres stillingsopslag. Vi hjælper dig med at blive god til at ringe og spørge ind til stillingen, hvad du skal have med i din ansøgning, og meget meget mere. Kort sagt har vi her fokus på det jobsøgningstekniske som gør dig til en stærk kandidat. 

Boblerne

Da jobsøgning er meget forskeligt, afhængigt af hvilken branche og stilling du søger, har vi også taget elementer med som ikke nødvendigvis passer ind i den “klassiske” jobsøgning. Her har vi fokus på alt det ekstra, som gør dig til en endnu stærkere jobsøgende. Det kunne f.eks. være hvordan du laver en hjemmeside til dit cv, eller hvordan du kan bruge LinkedIn premium i din jobsøgning, eller måske du vil vide noget om job i udlandet. Uanset hvad, så kommer vi her løbende med nyt indhold til din jobsøgning.

Hvad koster kurset?

Hele kurset koster 2.500 kr. som er et engangsbeløb, og herefter har du adgang til kurset og al dets nuværende og kommende indhold, uden merbetaling. Det vil sige, at du fremadrettet altid vil være i besiddelse af den nyeste viden, teori og metoder som vi kender til, inden for jobsøgning.

Kan det så betale sig for dig, at købe det her kursus, hvis det får dig bare en måned tidligere i arbejde? Det er op til dig, at vurdere. 

Fuldt online kursus

Vores kursus består både af teoretisk og praktisk viden, samt skabeloner og værktøjer, som du selv kan anvende, i din jobsøgning. Alt dette er online og nemt tilgængeligt for dig.  

Styr selv din læring

Med vores kursus styrer du helt selv tempoet for din læring, og har til en hver tid mulighed for, at at hoppe frem og tilbage i vores undervisningsmateriale. På den måde kan du også genhøre de pointer som skaber ekstra værdi for dig, på det tidspunkt du skal bruge det. 

Access for life

Når du først har købt kurset, så har du det for altid. Det vil sige, at selvom du er kommet i arbejde, så har du stadig adgang til kurset, også selvom du skulle blive ledig igen. På den måde kan du holde dig opdateret med nyt og spændende indhold der passer til din situation.

Hvad får du ud af det?

 

Et forløb hvor du lærer at kommunikere den værdi, som du kan give til virksomheden præcist, klart og tydeligt på en måde så du løbende kan skabe resultater. 

 • +40 videoer med viden – der tilføjes løbende flere.
 • Personlig mentor samtale, hvor vi kigger på lige præcis din situation.
 • Personlig gennemgang af dit CV.
 • LinkedIn kursus
 • Facebook guide
 • Live Q&A hver mandag.
 • Support, som er klar til, at hjælpe dig.
 • Eksklusivt community  med ligesindede.
 • Mulighed for selv at styre tempoet.
 • Skabeloner og værktøjer til, at optimere din jobsøgning.
 • Kurset bliver løbende opdateret, så du altid vil have adgang til den nyeste viden.

Pris: 2.500 kr.

Om din underviser

Louis Goldschmidt har siden 2016 aktivt arbejdet som headhunter og rekrutteringskonsulent, hvor han hjælper virksomhederne med at blive bedre til at finde de rette kandidater. Yderligere har han også hjulpet et utal af kandidater, med at blive bedre i deres egen jobsøgning via foredrag, mentormøder, kurser, webinarer og nu også dette online forløb. Udover at være en skarp formidler, formår Louis også at være nærværende og konkret i hans tilgang til jobsøgendes udfordringer. 

Louis startede Bridger i 2016, med en vision om at gøre det nemmere for kandidater og virksomheder at nå hinanden. Derfor er det også Bridgers mantra, at vi bygger bro mellem kandidater og erhvervslivet. 

Scroll til toppen