fbpx Casper | Bridger ApS
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Din drømmestilling

En typisk arbejdsdag starter med, at jeg skaber overblik over og status på projekter og kampagner, samt planlægge og opdatere dagens opgaver. Jeg arbejder derefter fordybet i mine kreative projekter, og sørger for, at de færdiggøres til aftalt tid i højeste kvalitet. Der vil typisk også være en del sparring og teamarbejde i forhold til, hvor i processen jeg befinder mig.

Jeg elsker at fordybe mig i kreative projekter, hvor jeg virkelig kan fokusere på og udvikle mine kreative kompetencer, samt deltage i et socialt arbejdsmiljø. Jeg er passioneret for at visualiserer og formidle budskaber, der skaber og styrker virksomhedens identitet og brand.

Virksomheden har fuld kontrol over kommunikationen udadtil, og kan samtidig reagere hurtigt med nye ideer. Processen fra start til slut er også en del kortere, da der ikke er så langt mellem leddene.

En større værdiskabelse ved denne stilling er, at der arbejdes meget bredt med alle aspekter inden for virksomhedens markedsføring, og det er derfor muligt at én person kan varetage flere dele af afdelingens marketing projekter, og dermed skabe en større

sikkerhed, da der altid er en til at tage over, hvis en kollega er forhindret i at fortsætte sit projekt.

Henvisninger