fbpx

Vi tilbyder

Konsulentydelser

Pris: 420 kr. i timen

Bland selv-konsulenter med stærke ressourcer

Lad vores talenter varetage de tidskrævende opgaver. 

Hos Bridger tilbyder vi fleksible konsulentydelser, der matcher din virksomheds behov. Vores talenter kan varetage tidskrævende opgaver i din virksomhed, så du kan bruge din tid på det, du er bedst til. Din løsning kan altid op- og nedskaleres, og der er ingen bindinsperiode eller minimumskrav til timer. 

Det skal ikke koste spidsen af en jetjager at få et sæt ekstra kompetencer, og derfor tilbyder vi vores konsulenter til en skarp pris. Vi udvælger kun de bedste talenter, så du kan trygt lægge opgaven i vores hænder. 

Du kan blandt andet bruge Bridger talenter til

Strategisk kommunikation

Hvad står din virksomhed for, og får du kommunikeret dine budskaber effektivt og tydeligt til din målgruppe? Med nyhedsbreve, artikler, PR, oversættelse og andre former for strategisk kommunikation skaber vores konsulentteam et sammenhængende brand på tværs af dine platforme og kanaler. Den røde tråd i din kommunikation er med til at sikre autencitet og troværdighed, hvilket øger din målgruppes loyalitet til netop din virksomhed.

Sociale medier

En stabil tilstedeværelse på de sociale medier vil øge din virksomheds synlighed og styrke relationen til din målgruppe, men i en travl hverdag kan det være svært at finde tiden til at producere godt indhold. Vores konsulenter kan klargøre dine sociale mediekanaler og lægge en strategi for, hvordan du bedst når din målgruppe og dine kunder. Vi kan også administrere dine sociale medier for dig, så du er sikret kontinuerligt og relevant indhold, der giver dine følgere lyst til at interagere med din virksomhed og brand.

Hjemmeside

En stærk hjemmeside er din virksomheds digitale grundsten, og derfor tilbyder vi både hjælp til at opbygge, optimere og vedligeholde din hjemmeside, så brugerne får den bedst mulige oplevelse. Det gør vi med et gennemført visuelt design og fængende, SEO-optimeret indhold, som giver brugerne lyst til at interagere med din virksomhed.

Grafisk arbejde

Har du brug for grafisk assistance til dit visuelle udtryk? Bridgers konsulenter kan hjælpe med opdatering og udarbejdelse af logoer, bannere og andre grafiske elementer, så dit digitale udtryk står helt skarpt. Visitkort, flyers og andre tryksager kan vi også snildt sætte op, sende til print og levere til dig.

Salg

Vores salgskonsulenter åbner nye døre for din virksomhed og hjælper dig med at nå flere kunder, uden at det koster dig ekstra tid. I processen kan der udarbejdes salgsmaterialer og andre relevante virksomhedspræsentationer, som du kan benytte i din videre jagt på nye kunder. Vi kan også forsyne dig med dygtige mødebookere, der kan kontakte potentielle kunder og sætte aftaler op på dine vegne.

Administration

Ville din virksomhed nyde godt af et par ekstra hænder til at tage imod kundehenvendelser, stå for ordrestyring eller koordinere dine medarbejderes kalender? Uanset om det drejer sig om en større eller mindre administrationsopgave, står Bridgers konsulenter klar til at varetage den for dig. De er især skarpe til at gennemgå dine administrationsprocesser og identificere, hvordan den kan effektiviseres og automatiseres, så der frigives timer på den lange bane.

Typiske spørgsmål

Hvad er minimum antallet af timer jeg kan booke?

Du kan booke helt ned til en time om måneden. Og har du brug for flere timer så kan vi også løse det. Og vi har ingen binding.

Hvem kan bruge talenter?

Alle virksomheder kan bruge vores talenter. Lige fra den selvstændige til den moderne industri virksomhed.

Hvad er et talent?

Hos Bridger finder vi vores talenter på universiteterne. Her udvælger vi de studerende som udviser stor fagforståelse og som levere skarpe resultater.

Kan jeg bruge bridgers talenter til projekter?

Du kan sagtens bruge vores konsulenter til dine projekter. Vi har flere dygtige talenter som arbejde 3 og 4 måneder hos vores partnere.

Scroll til toppen