fbpx

Er du vores nye marketing- og kommunikationspraktikant?

Stillingsbeskrivelse

Hos Bridger er vi i rivende udvikling og i den forbindelse søger vi en marketing- og kommunikationspraktikant. 

Vi ønsker at gøre det nemmere for jobsøgende og studerende at komme i kontakt med virksomheder. Det er Bridgers mål at gøre det nemmere for jobsøgende og virksomheder at finde hinanden.

Du vil indgå i det digitale team, der driver og udvikler vores digitale platforme og løsninger, samt håndterer vores marketingsopgaver. Hos Bridger går vi op i talentet, derfor vil vi gerne sørge for at du udvikler dig. Som praktikant vil du blive en aktiv del af vores marketing- og kommunikationsteam, som til dagligt arbejder med Bridgers interne marketingindsats, og som er med til at skabe innovative tiltag indenfor kommunikationen mellem jobansøgere og virksomheder.

Vi forventer, at du er smilende og ikke mindst serviceminded, da vi vægter kundetilfredshed højt. Du skal have flair for nye digitale tendenser og lysten til at lære.  Du kan håndtere mange bolde i luften og direkte kundekontakt gennem chat, mail og telefon.

Du er en glad og ærlig person, der ikke er bange for at arbejde selvstændigt og tage ansvar.

Praktisk

Minimum 1 måneds praktik. Vi ser dog gerne at du er her længere. 
Praktikforløbet er ulønnet med en arbejdsuge på 37 timer.
Arbejdspladsen er som udgangspunkt på vores kontor i Odense C med mulighed for at arbejde hjemme og med fleksible arbejdstider. 
Tiltrædelse: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. 

Forventninger

Vi lægger stor vægt på, at du har et godt drive og går til opgaverne med et åbent sind og en positiv tilgang uanset hvilken opgave, du skal løse.
 Desuden vægter vi højt at du tør at kaste dig ud i tingene og tage selvstændigt ansvar for egne opgaver. Vi forventer at du overholder mødetider, og giver besked i god tid, hvis du er forhindret i at komme.

Hvad sker der nu?

Vi har beskrevet stillingen, men måske sidder du med nogle relevante spørgsmål, og så er du meget velkommen til at kontakte Kathrine Haar på tlf: 4422 1441.

Er du allerede klar til at ansøge kan du gøre det her: https://www.bridger.dk/indsend-dit-cv/

Scroll til toppen