Om os

Bridgers medlemmer udgør til sammen et dynamisk team, hvor alle har forskellige kompetencer, interesser og styrker. Hvis du vil læse mere om Bridgers medlemmer, kan du gøre det her.

Teamet bag Bridger

Godkendte
Andreas Kjær
Co-founder
Beskrivelse:

Jeg er co-founder og fungrer til dagligt som Key Account Manager i Bridger. I september 2016 blev jeg uddannet Cand. Scient. i Biokemi og Molekylær Biologi. Som person er jeg er udadvent og energisk, hvilket er vigtigt, når jeg skal hverve nye samarbejdspartnere. FUN FACT: Jeg har læst på Harvard, Caltech og været med i Team Ninja Warrior 2016.

Godkendte
Louis Goldschmidt
Co-founder
Beskrivelse:

Jeg er co-founder og fungrer til dagligt som CEO i Bridger. Til hverdag læser jeg en Diplomingeniør i Integreret Design på SDU i Odense. Som person er jeg initiativrig og konstant på jagt efter nye muligheder.

Godkendte
Simon Jakobsen
Co-founder
Beskrivelse:

Jeg er co-founder og fungerer til dagligt som CTO i Bridger. Til hverdag læser jeg en Diplomingeniør i Elektrisk Energiteknologi på SDU i Odense. Som person er jeg arbejdssom og organiseret, hvilket er vigtige kompetencer når man arbejder med teknik.

E-mailadresse: simon@bridger.dk
Godkendte
Annelies Boinski
Ambassadør ansvarlig
Beskrivelse:

Tidligere arbejdet for Mars Inc. og Beiersdorf på flg. brands: Uncle Ben’s, Mirácoli og NIVEA.

Godkendte
Jannie Bendixen
PR & Marketing
Beskrivelse:

Til dagligt er jeg ansvarlig for PR og Marketing i Bridger, hvilket hovedsageligt foregår på de sociale medier. Til hverdag læser jeg en Bachelor i Erhvervsøkonomi, med fokus på kommunikation og marketing, på SDU i Odense. Som person er jeg kreativ og iderig, hvilket giver et unikt præg på Bridgers markedsføring.

Godkendte
Milan Pereula
Account Manager
Beskrivelse:

Som Account Manager for bridger står jeg for kontakten til virksomhederne samt rekruttering og kompetenceudvikling af de studerende. Jeg er færdiguddannet i idræt og sundhed, og bruger mine kompetencer inden for teamudvikling og sportspsykologi til at udvikle de studerendes kompetencer, så de er udrustet til at komme ud i erhvervslivet.

E-mailadresse: milan@bridger.dk
Godkendte
Olja Salkic
Kommunikationsansvarlig
Beskrivelse:

Til daglig studerer jeg Cand. Mag. i International Virksomhedskommunikation, på SDU i Odense.
Det er grundet min store interesse for kommunikation, og min flair for problemløsning, at jeg med stor begejstring befinder mig hos Bridger, hvor jeg får brugt min faglighed til fulde.
Som kommunikationsansvarlig i Bridger varetager jeg en masse af de daglige driftsopgaver.
Nogle af disse opgaver omfatter i høj grad udarbejdelsen af Bridgers strategier, som skal gøres til en realitet. Dette foregår i operations-teamet, hvor jeg også fungerer som koordinator, supervisor samt adviser for de andre i teamet.

E-mailadresse: olja.salkic@bridger.dk
Godkendte
Trine Simonsen
Account Manager
Beskrivelse:

Når du mangler den helt rette kandidat, freelancer, talent, studentermedhjælper, praktikant eller lignende, og derfor henvender dig til Bridger, kan det meget nemt være mig, som du får fat i. Som Account Manager for Bridger er jeg den faktiske kontakt ud til vores samarbjedspartnere. Du vil møde mig som en engageret person, der får det bedste ud af alting, og som brænder for samarbejdet, der giver resultater. Derfor er jeg en del af Bridger sideløbende med, at jeg læser Jura på SDU.

E-mailadresse: tlsohk@gmail.com
logo

Email Adresse:

Kontakt@bridger.dk

Telefon nr.

+45 2724 6550

Adresse:

Cortex Park 26, 5000 Odense, Danmark

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål? Så kontakt os!

Du kan udfylde felterne herunder, og vi svarer tilbage så hurtigt som muligt.