Oxford? Why not!

Bridger er stiftet af tre seje gutter, Louis som fungerer som CEO, Simon som står for alt det tekniske og Andreas som har fungeret som Key Account Manager. I dag er dagen kommet, hvor vi vinker farvel til Andreas, i hvert fald fysisk, han skal nemlig 4 år til Oxford og studere, hvilket vi støtter ham 100% i.

 

Om Oxford:

Oxford Universitet er det ældste universitet i den engelsktalende verden, og kan spores tilbage til 1096. Siden da har universitet udviklet sig til at være en af de mest præstigefyldte uddannelsesinstitutioner i verden. I 2015, blev kun 17,5% af alle ansøgere blev optaget på universitetet, og der er dermed hård konkurrence for at komme ind og studere på det populære universitet. Især områderne jura, økonomi og medicin er særligt populære, og dermed svære at komme ind på. Blandt kendte mennesker kan blandt andet Bill Clinton, Margaret Thatcher og Oscar Wilde nævnes, som er blevet udannet ved Oxford.

 

Andreas kommer stadig til at være en aktiv del af Bridger, hvor han skal være med i beslutningstagningen, samt udføre andre relevante opgaver som kan udføres igennem Skype og computeren. Vi kommer til at savne Andreas i vores hverdag på Cortex, men vi glæder os også til at følge med i hans nye liv i England!

Måske vi endda skulle planlægge en Bridger tur til Oxford i nærmeste fremtid?

Faktisk har vi gået med tankerne om at starte Bridger op i Oxford – hvilken fed mulighed ville det ikke være? Visionen og drømmen er at skabe en afdeling på universitetet, som kan give danske studerende muligheden for at komme i praktik, eller tage et semester på et af verdens bedste universiteter, Oxford. Uanset om drømmen bliver en realitet eller ej, ønsker vi Andreas medvind på sin vej.

Fun fact: Vidste du at Andreas også har studeret på Harvard Universitet? Her brugte han et semester på at skrive sin bachelor. Dog er Andreas ikke kun indbegrebet af præstigefyldte universiteter og uddannelse, han elsker nemlig også gymnastik, og har faktisk deltaget i Ninja Warrior på TV2 Zulu!

Læs også

Web Logo 2.1

Kontakt os

+45 2724 6550
Kontakt@bridger.dk
Cortex Park 26
5230 Odense M, Danmark

Bridger Aps 2017 © All Rights Reserved | CVR 38922904