fbpx

Sejlads og netværk

Har du en interesse i at sejle og samtidig lærer nye mennesker at kende. Så er denne tur nok noget for dig! 

Torsdag den 29/6 sejler Trojka III fra Køge til Ofelia plads i København. Her tager vi en tur hvor det er muligt at lære hinanden at kende og snakke muligheder 

På denne hjemmeside har du mulighed for at læse mere om sejlturen og detaljerne for at deltage. 

Her sejler vi til og fra

01

Mandag - Afgang fra Køge

Vi sejler mandag morgen d. 27/6 forventeligt kl. 06:30. Herfra går turen til Ofelia Plads hvor forventer at være mellem kl.14:00 og 16:00 afhængigt af vind og vejr. På Ofelia Plads vil det være rig mulighed for at invitere venner og kollegaerne hvor vi har planer om at lave en lille "happening". Her har vi indgået et samarbejde med Vinhandlen Gunnar Madsen der kommer med vinbestillinger, isterninger og snacks.

02

Tirsdag - Ofelia til Helsingør / Gilleleje

Om tirsdagen lægger vi kursen imod Nordsjælland. Vi forventer at sejle fra kajen kl. 09:00 hvor vi sejler fra motor ud af København. Afhængigt af vinden sejler vi enten til Helsingør eller Gilleleje og lægge til hvor det også vil være muligt at hoppe af eller på turen. Det vil også være her at vi opfylder proviant.

03

Onsdag - Nordsjælland til Odden havn

Om onsdagen lægges der kurs mod Odden Havn som er Sjællands nordvestligste havn. Vi sejler om morgen fra Gilleleje el. Helsingør hvor vi har den længste stræk foran os. Sejler vi fra Helsingør vil turen forventeligt tage 11 timer, også derfor vi regner med at tage afsted fra Gilleleje.

04

Torsdag - Odden havn til Korsør

Torsdag tager vi turen fra Odden til Korsør, som vil være sidste stop for denne gang. Her vil det være muligt at kunne tage toget tilbage til både Køge, men også København. Turen fra Nordsjælland til odden og videre til Korsør skal ses som en ægte tursejlads, da strækkene er lange og sjove at sejle.

Det praktiske

Hvordan tilmelder man sig?

Vi har lavet en tilmeldingsform på denne hjemmesiden, hvor du kan tilmelde dig de dage du ønsker at sejle med. Alle er velkommen til at tilmelde sig, og vi giver pladserne efter først til mølle. 

Hvad koster det?

Det koster 200 kr. pr. dag. Det dækker frokost, snaks, drikkevare og brændstof. Hver dag spiser vi også aftnsmad, og her dele udgiften til dette.

Hvilken båd sejler vi med?

Sejlbåden er en Phantom 42, der er lige under 15 meter i længden og 3,5 meter på sit bredeste punkt. Den har plads til 10 personer til sejlads, og har 6 sovepladser.

Skal man sejle med alle dagene?

Vi lægger til forskellige havne på Sjælland, og du har mulighed for at tage med på et enkelt stræk, eller flere stræk. Det er helt op til dig. Du skal dog selv sørger for transport til og fra båden. 

Hvad sker der i tilfælde af aflysning?

Vi sejler selvfølelig efter forholdene og vi sejler ikke ud i dårligt vejr. Bliver turen derfor aflyst får du dine penge tilbage. 

Hvad sker hvis jeg bliver forhindret?

Da der har været stor interesse for at deltage, kan du frem til d. 20/6 skifte mening og få alle dine indbetalte penge tilbage. Skifter du mening efter d. 20/6 får du penge tilbage hvis vi finder en til at tage din plads.

Tilmeld dig her!