Til studerende

Hvis du, som studerende, læser dette, er du allerede kommet et skridt nærmere på et projekt i en virksomhed. Bridger er en virksomhed, hvis mission er, at bygge bro mellem de studerende og erhvervslivet.

Bridger Services Nemt, enkelt og personligt.

Bridger bygger bro mellem virksomheder og studerende. Herunder kan du læse mere om, hvordan du kan bruge Bridger til at finde din næste arbejdsgiver.

Bridger

Profil

Bliv rekrutteret til dit næste job

Med en Bridger-profil tilbydes du eksklusive stillinger, der er skræddersyet til din profil.

Udfyld studieprofil formularen på registreringssiden.

Nej det er gratis at have en profil på Bridger.

Bridger

Stillinger

Find ledige stillinger på Bridger.dk

Herunder kan du finde en masse ledige stillinger, som Bridgers samarbejdspartnere søger kandidater til. Under "Jobs" vil du både kunne finde studiejobs, praktikpladser, studieprojekter og job som færdiguddannet.
Under jobopslagene, vil du typisk finde virksomhedsinformationerne nederst på siden. Det er dertil ansøgningen skal sendes hen.

Bridger arbejder for de studerende, og derfor kan nuværende studerende såvel som færdiguddannede søge job.  

Som studerende, kan du finde en nemmere måde at søge praktik på. Under hjemmesidens søgefunktioner, har Bridger gjort det overskueligt for dig, som søger praktik med et bestemt fagområde i sigte.
Mangler du en samarbejdspartner til et semesterprojekt, kan du søge blandt Bridgers samarbejdspartnere, som har en stor variation af problemstillinger.

Bridger

Talent

Udfør freelance arbejde for Bridger

Bridger Talent er for dig der ønsker et fagrelevant studiejob, hvor du udfører mindre opgaver for forskellige virksomheder.

Lige nu har vi f.eks. studerende indefor følgende områder:

  • Hjemmeside
  • Markedsføring
  • Branding
  • Grafisk design
  • CAD-tegninger og 3D-renderinger
  • Video og foto
For at blive en del af Bridger Talent skal du sende en ansøgning til kontakt@bridger.dk, hvor du beskriver hvilket område du gerne vil arbejde indenfor. Det kan være en af de nævnte arbejdsområder eller noget helt tredje, vi er altid åbne for nye forslag og idéer.
Som en del af Bridger Talent vil du blive ansat i Bridger som timelønnede. Ønsker du at vide mere er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@bridger.dk

Hvad er Bridger?

billede-13

Bliv en del af Bridger

Bridger er under konstant udvikling, og derfor altid på udkig efter ambisiøse studerende, der ønsker at gøre en forskel for dem selv og deres medstuderende. Hvis du mener du kan gøre en forskel for Bridger, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med dit CV til kontakt@bridger.

Vi opfordrer jer også til at kigge på vores ambassadørprogram, Bliv ambassadør, som er Bridgers netværk af studerende, spækket med fordele og erhvervsrelevant erfaring, som du kan læse meget mere om.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores services?

Udfyld blanketten herunder og vi vender tilbare hurtigst muligt (indenfor 1-2 hverdage).

Web Logo 2.1

Kontakt os

+45 2724 6550
Kontakt@bridger.dk
Cortex Park 26
5230 Odense M, Danmark

Bridger Aps 2017 © All Rights Reserved | CVR 38922904