Til studerende

Hvis du, som studerende, læser dette, er du allerede kommet et skridt nærmere, på et projekt i en virksomhed. Bridger er en virksomhed, hvis mission er at bygge bro mellem de studerende og erhvervslivet. Vi mødes og networker med virksomhederne, for at skaffe dig, alle de informationer du skal bruge, for at etablere et samarbejde med en virksomhed.

Tankerne bag Bridger

Bridger blev grundlagt på baggrund af en efterspørgsel fra de studerende, om bedre muligheder for erhvervserfaring og samarbejde med virksomheder. For at komme denne efterspørgsel til livs, blev webplatformen Bridger.dk udviklet til at bygge bro mellem de studerende og virksomheder. På Bridger.dk kan studerende finde relevante virksomhedsprojekter og studiejobs på en let og overskuelig måde.

5-by-Krzysztof Puszczyński

Projekter

Her finder du alle de projekter, som Bridgers samarbejdspartnere ønsker at få udarbejdet. Hvis et af projekterne vækker din interesse, kan du udfylde kontaktformularen under det givne projekt. Hvis du selv har et projekt i tankerne, for en af Bridgers samarbejdspartnere, kan du finde deres kontaktoplysninger under fanen ’Virksomheder’.

 

Se alle projekter..

11-by-startupstockphotos_ny

Studiejobs

De studiejobs der er på Bridger, er kun jobs der er relevante for studerende på videregående uddannelser. Her finder du de studiejobs, som Bridgers samarbejdspartnere, har ledige for tiden. Ønsker du at søge et job, gøres det vis kontaktformularen under jobbet.

 

Se alle studiejobs..

Startup Stock Photos

Samarbejdspartnere

Sidder du med den perfekte ide, til et projekt? Følgende virksomheder er åbne for relevante ideer, og samarbejde med studerende – tag kontakt til dem, og få muligheden for at føre dit projekt ud i livet. Hvis du har spørgsmål til virksomheden, har virksomheden en relevant person til rådighed, som du kan kontakte via kontaktformularen. På den måde sikrer du dig, at du får fat i den rigtige person første gang. 

 

Se alle samarbejdspartnere..

billede-13

Bliv en del af Bridger

Bridger er under konstant udvikling, og derfor altid på udkig efter ambisiøse studerende, der ønsker at gøre en forskel for dem selv og deres medstuderende. Hvis du mener du kan gøre en forskel for Bridger, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med dit CV til [email protected]

Vi opfordrer jer også til at kigge på vores ambassadørprogram, Bliv ambassadør, som er Bridgers netværk af studerende, spækket med fordele og erhvervsrelevant erfaring, som du kan læse meget mere om.

Web Logo 2.1

Kontakt os

+45 2724 6550
[email protected]
Cortex Park 26
5230 Odense M, Danmark

Bridger Aps 2017 © All Rights Reserved | CVR 38922904