Bridger


Velkommen til Bridger Talent

Bringer Talent er et nyt koncept, der er blevet skabt for at hjælpe studerende med at finde praktikpladser og relevante studiejobs!

 

Vi ser ofte studerende, som får en praktikplads eller et studiejob, hvor de bliver sat til at lave kaffe og ikke får udnyttet deres potentiale. Det vil vi, med vores nye koncept, lave om på. 

 

Bridger Talent er et gratis forløb for ALLE studerende! Dog har vi en begrænsning på 100 pladser, hvilket betyder, at vi udvælger de studerende ud fra deres ansøgninger. 

Bliver du en del af Bridger Talent, vil du blive inviteret til et møde med os, hvor vi snakker om hvad du drømmer om, dine interesser og forestillinger om din kommende arbejdsplads. Efterfølgende vil vi opsøge de virksomheder i vores netværk, som er relevante for dig og matcher dine krav. De virksomheder der gengælder interessen, har du dernæst mulighed for at møde. 

Når vi har skabt et match mellem dig og en virksomhed, vil Bridger fungere som støtte for dig igennem hele forløbet. At være din støtte betyder, at vi altid står til rådighed, hvis du har brug for at blive vejledt eller møder nogle udfordringer i din virksomhed, som du har brug for hjælp til at løse. Her er der, alt efter dit ønske, både mulighed for at mødes og kommunikere via telefon/mail. 

 

  • Det er gratis!
  • Vi hjælper dig hele vejen igennem, og vi finder en virksomhed, der matcher DINE behov og sørger for, at du får mest muligt ud af dit forløb som praktikant/medarbejder!
  • Du slipper for at skulle igennem en lang ansøgningsproces!
  • Udvid dit netværk! – Bridger er ekspert i networking og vil kunne vejlede dig i, hvordan du får kickstartet dit netværk oghvorfor et godt netværk er så relevant for din jobmæssige fremtid.
  • Bliv inviteret til spændende arrangementer! – Bliv inviteret til spændende arrangementer og mød de andre ‘talents’. Endnu en god mulighed for at udvide netværket!

Hvis man som studerende gerne vil være en del af Bridger Talent, skal man sende en ansøgning til talent@bridger.dk. 

 

Din ansøgning skal indeholde følgende elementer:

 

  • Link til LinkedIn profil (hvis du har en)
  • Uddannelse, semester og uddannelsesinstitution
  • Hvornår du forventer at blive færdig med din uddannelse
  • Hvorfor du skal være med i dette forløb og hvad du vil have ud af det
  • En beskrivelse af dig, der minimum indeholder noget om dine interesser – både fagligt og personligt. 
Det siger vores kunder"Bridger hjalp mig.. bla bla"
.
Louise
Praktikant
"Jeg er praktikant hos Bridger.. bla"
Anna
Praktikant
"Jeg fik studiejob gennem Bridger..."
John Doe
Studiemedhjælper
"Jeg fik praktikplads gennem Bridger..."
Lasse
Praktikant
Web Logo 2.1

Kontakt os

+45 2724 6550
Kontakt@bridger.dk
Cortex Park 26
5230 Odense M, Danmark

Bridger Aps 2017 © All Rights Reserved | CVR 38922904