Til virksomheder

Mange virksomheder efterspørger studerende, men det kan ofte være svært at finde den rette kandidat. Ved at bruge Bridger får din virksomhed en loyal og ambitiøs partner, der hurtigt finder den rigtige studerende til dit behov.

Bridger Services Nemt, enkelt og personligt.

Bridger bygger bro mellem virksomheder og studerende. Vi har skræddersyet vores rekrutteringsproces ved at kombinere antropologisk viden og HR-værktøjer til at finde den perfekte kandidat til jer som virksomhed.

Bridger

Rekruttering

Mangler din virksomhed den perfekte kandidat?

Vores ekspertise indenfor headhunting af talentfulde kandidater er grundlaget for Bridgers rekrutteringsproces. Vores faglighed inden for antropologiske teori og HR-metoder gør vores rekrutteringsproces særligt egnet til at finde den rette kandidat, der passer perfekt til jeres jobstilling.
Bridgers rekrutteringsforløb udbydes på følgende områder:

Job
Bridger gør det besværlige arbejde for jer. Vi finder den perfekte kandidat til jeres stilling via vores screeningproces. Vi sørger for, at I får en kandidat, som matcher med jeres værdier, personlighed og kompetencer.

Studiejobs
Mangler din virksomhed en kandidat til en deltidsstilling, så er en studerende sandsynligvis det i har brug for. Bridger kan rådgive, vejledere og finde den den rette studerende til din virksomhed.

Studieprojekter
Står i og mangler studerende til et projekt, og ville det evt. kunne outsources til universitetet? Med Bridgers unikke HR-værktøjer hjælper vi med at finde den rette studerende, på den rette uddannelse til jeres projekt.

Praktikanter
En praktikplads er tit det første møde med en fremtidig medarbejder, og giver virksomheder en unik mulighed for at lære studerende at kende. Bridger hjælper virksomheder med at finde de studerende der passer bedst til virksomheden, både fagligt og socialt.

Vi vil gerne lære jer så godt at kende som muligt inden rekrutteringsprocessen begynder. Der afholdes et indledende møde, hvor vi kommer tættere på jer som virksomhed.

Efterfølgende finder rekrutteringsprocessen sted, hvor vi grundigt sorterer igennem de potentielle kandidater, der kan passe ind hos jer. Vi sorterer iblandt de mulige kandidater og finder den/de kandidater, der passer bedst ind hos jer.

Til sidst er det jeres tur til at møde kandidaterne personligt, hvor I kommer tættere på hinanden, så I selv kan vælge den, I føler er bedst for jer.

Bridger

Talent

Få et freelance talent ud i din virksomhed for 240 kr. i timen.

Bridger Talent er for dig der mangler en studerende til at udføre en opgave her og nu. Vi har håndplukket de mest talentfulde studerende blandt vores netværk, som står klar til at hjælpe din virksomhed.
Bridger Talent udbyder freelancere inden for følgende områder:
  • Hjemmeside
  • Markedsføring
  • Branding
  • Grafisk design
  • CAD-tegninger og 3D-renderinger
  • Video og foto
Bridger afholder et indledende møde med jer, for at definere størrelsen af projektet og identificere de behov, I har for projektet. Samtidigt rådgiver og vejleder vi jer som virksomhed i hvilke talenter, I kan bruge til jeres givne projekt.

Efterfølgende udfører talentet projektet, og afslutningsvis afleveres en rapport over det udførte stykke arbejde samt antallet af arbejdstimer.
Oprettelse koster 2500 kr., som indebærer det indledende møde samt talentets 5 første arbejdstimer. Efterfølgende er prisen for talentet på 240 kr/t.

Kernekompetencer

service

Service

Vi bestræber os efter at levere service på højeste niveau. For at opnå dette, sætter vi din virksomhed i første række, og arbejder løsningsorienteret for at give jer den bedste oplevelse. Vi er altid let tilgængelige, og tager hellere et møde for meget end et møde for lidt. Har du nogle spørgsmål står vi altid til rådighed med rådgivning og godt humør.

netvaerk

Netværk

Fundamentet i Bridger er netværk. For at sikre den rette kandidat, er det nødvendigt at have et indgående kendskab til de studerende og nyuddannedes kompetencer. I Bridger har vi opnået dette, ved at udvikle et ambassadør-netværk af studerende og alumni på tværs af uddannelser og uddannelsesinstitutioner. Ved at bruge dette netværk, kan vi aktivt formidle projekterne direkte til den fremtidige medarbejder.

Bridger-7low

Drive

Teamet bag Bridger består af energiske og initiativrige studerende med et stort drive. Alle er, eller har været, studerende og har derfor dybdegående kendskab til hvad du kan forvente af et samarbejde med studerende. Vi har selv oplevet udfordringen med at skabe kontakt til erhvervslivet i løbet af vores studietid, hvilket motiverer os til at skabe den bedste oplevelse for både kandidat og virksomhed. Vi brænder for vores start-up og er altid klar til at gå det ekstra mil for at levere det bedste produkt til vores kunder.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores services?

Udfyld blanketten herunder og vi vender tilbare hurtigst muligt (indenfor 1-2 hverdage).

Web Logo 2.1

Kontakt os

+45 2724 6550
[email protected]
Cortex Park 26
5230 Odense M, Danmark

Bridger Aps 2017 © All Rights Reserved | CVR 38922904