Til virksomheder

Mange virksomheder efterspørger studerende, men det kan ofte være svært at finde den rette kandidat. Ved at bruge Bridger får din virksomhed en loyal og ambitiøs partner, der hurtigt finder den rigtige studerende til dit behov.

Bridger Services Nemt, enkelt og personligt.

Bridger bygger bro mellem virksomheder og studerende. Vi har skræddersyet vores rekrutteringsproces ved at kombinere antropologisk viden og HR-værktøjer til at finde den perfekte kandidat til jer som virksomhed.

Bridger

Rekruttering

Mangler din virksomhed den perfekte kandidat?

Bridgers rekruttering hjælper virksomheder med at finde værdifulde kandidater umiddelbart efter endt uddannelse. Vi garanterer professionelle kandidater med den nyeste viden.

Grundet DISC-profilens og personlighedstesten manglende præcision, er disse HR-redskaber blevet langt mere tidskrævende og dyre. Dette medfører nogle udfordringer, som Bridger har udviklet nogle løsninger på.

Bridger lægger vægt på at identificere virksomheders behov og finde matchende profiler til disse. Personlighed spiller en kæmpe rolle for om samarbejdet samt resultatet bliver godt, og bør derfor ikke tilsidesættes. Bridgers fokus på at have en dyb forståelse af kandidaternes personlighed har ført til, at vi har udviklet et særligt sæt redskaber. Nogle af disse redskaber tager udgangspunkt i antropologiens og psykologiens principper om praksis.

Ud fra sådanne principper, har Bridger udviklet et bredt kendskab til de forskellige uddannelsesprofiler samt deres tilhørende kompetencer. Ydermere, har vi en stor indsigt i hvilke slags erhvervsområder de forskellige uddannelsesinstitutioner dækker over.

For at kunne finde de rette kandidater, er det afgørende, at vi i Bridger har kendskab til jeres virksomhed. Derfor afholdes en række indledende møder, hvor vi i fællesskab identificerer jeres behov og lærer jer at kende.

Med en dybere forståelse for jer, er vi nu i stand til at finde de studerende fra de rette uddannelser, som vil passe ind hos jer.

Når den rette er fundet, initieres de førnævnte redskaber i en dybdegående analyse af den studerende. Når vi vurderer, at vi har fundet de rette matches, sendes kandidaterne videre til samtale hos jer, så I kan træffe den endelige beslutning.

Da rekruteringsforløb er skræddersyet din virksomhed kan prisen variere, skriv eller ring hvis i ønsker at høre nærmere.

Bridger

Freelance

Få et freelance talent ud i din virksomhed for 240 kr. i timen.

Bridger Freelance er for dig der mangler en studerende til at udføre en opgave her og nu. Vi har håndplukket de mest talentfulde studerende blandt vores netværk, som står klar til at hjælpe din virksomhed.
Bridger udbyder freelancere inden for følgende områder:
 • Hjemmeside
 • Markedsføring
 • Branding
 • Grafisk design
 • CAD-tegninger og 3D-renderinger
 • Video og foto
Bridger afholder et indledende møde med jer, for at definere størrelsen af projektet og identificere de behov, I har for projektet. Samtidigt rådgiver og vejleder vi jer som virksomhed i hvilke freelancers, I kan bruge til jeres givne projekt.

Efterfølgende udfører talentet projektet, og afslutningsvis afleveres en rapport over det udførte stykke arbejde samt antallet af arbejdstimer.
Oprettelse koster 2500 kr., som indebærer det indledende møde samt de 5 første arbejdstimer. Efterfølgende er prisen 240 kr. i timen.

Bridger

Studiepraktik

Find den studerende der passer bedst til din virksomhed!

Bridger hjælper virksomheder med at finde de studerende der passer bedst til virksomheden, både fagligt og socialt til et praktikforløb på 3-5 måneder.

Bridger finder den rette studerende til et praktikforløb i jeres virksomhed. Vi sørger for at den studerendes kompetencer er de rette for at udføre de arbejdsopgaver i ønsker udført.

Praktikperioden vil typisk vare 3 til 5 måneder, og startes som udgangspunkt omkring august eller januar.

Bridger kan finde praktikanter inden for mange forskellige arbejdsområder og fag, hvorfor vi kan finde netop den rette praktikant til jeres arbejde. Dette kan eksempelvis være:

 • Salg
 • Markedsføring og branding
 • IT og webdesign
 • Naturvidenskabelige områder
 • Og mange flere

Praktikperioderne for studerende starter typisk i februar eller august måned og har en varighed på 3-5 måneder alt afhængende studiet.

Indledningsvis vil vi afholde et møde med jer, gerne 3 måneder inden studiestart, hvor vi i fællesskab får afklaret jeres behov og hvilke studerende, der kan opfylde disse behov. Efterfølgende finder Bridger de rette studerende og etablerer kontakten mellem jer og de studerende.

Efter praktikperiodens afslutning afholdes der et opfølgende møde undervejs i forløbet.

Prisen for en praktikant er typisk 8.000 kr. ekskl. moms, inden for den ordinære praktikperiode. Ved særligt attraktive praktikanter kan der forekomme en prisændring. Ønsker I et praktikforløb uden for sæson kan der også forekomme prisændringer.

Bridger

Studieprojekt

Find studerende til udførsel af specifikke projekter.

Med Bridgers studieprojekter finder vi studerende til udførsel af et givent projekt. Vi finder den helt rigtige kandidat til en kvalitativ og seriøs udførsel.

Studieprojektet er en omfattende del af mange akademiske uddannelser. Mange studerende søger cases fra den virkelige verden, som de kan bruge som baggrund til deres projekt. Her hjælper Bridger med at matche virksomheder og studerende, så begge parter kan få gavn af projektet.

Studieprojekter er en unik mulighed for at virksomheder kan få indsigt løsninger på helt risikofrit. Projekternes omfang kan variere og kan gå op til 250 arbejdstimer pr. studerende.

Studieprojekternes områder og emner spænder over mange uddannelser på universitetet, og det er derfor muligt at finde et projekt, der matcher virksomhedernes behov. Gennem vores samarbejde med de studerende og virksomheder, har vi fået stor indsigt i de mange uddannelsesprofiler og kan derigennem finde de rette studerende til jer.

Studieprojekterne finder typisk sted ved semesterstart, i september og januar måned, og forløber resten af semesteret ud. I månederne op til studieprojekternes start har vi fokus på at lære jer som virksomhed og jeres behov at kende.

Dette sikrer en klar forståelse for projektets omfang og hvilke studerende, der er behov for. Efterfølgende finder Bridger de rette studerende til jer, hvorefter de kommer i gang med projektet.

Vi tilbyder 250 arbejdstimer pr. person, uden garanterede omkostninger. Lever resultatet op til forventningerne, er der således mulighed for at opkøbe rettighederne fra den studerende til en pris af 20.000 kr.

Kernekompetencer

service

Service

Vi bestræber os efter at levere service på højeste niveau. For at opnå dette, sætter vi din virksomhed i første række, og arbejder løsningsorienteret for at give jer den bedste oplevelse. Vi er altid let tilgængelige, og tager hellere et møde for meget end et møde for lidt. Har du nogle spørgsmål står vi altid til rådighed med rådgivning og godt humør.

netvaerk

Netværk

Fundamentet i Bridger er netværk. For at sikre den rette kandidat, er det nødvendigt at have et indgående kendskab til de studerende og nyuddannedes kompetencer. I Bridger har vi opnået dette, ved at udvikle et ambassadør-netværk af studerende og alumni på tværs af uddannelser og uddannelsesinstitutioner. Ved at bruge dette netværk, kan vi aktivt formidle projekterne direkte til den fremtidige medarbejder.

Bridger-7low

Drive

Teamet bag Bridger består af energiske og initiativrige studerende med et stort drive. Alle er, eller har været, studerende og har derfor dybdegående kendskab til hvad du kan forvente af et samarbejde med studerende. Vi har selv oplevet udfordringen med at skabe kontakt til erhvervslivet i løbet af vores studietid, hvilket motiverer os til at skabe den bedste oplevelse for både kandidat og virksomhed. Vi brænder for vores start-up og er altid klar til at gå det ekstra mil for at levere det bedste produkt til vores kunder.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores services?

Udfyld blanketten herunder og vi vender tilbare hurtigst muligt (indenfor 1-2 hverdage).

Web Logo 2.1

Kontakt os

+45 2724 6550
Kontakt@bridger.dk
Cortex Park 26
5230 Odense M, Danmark

Bridger Aps 2017 © All Rights Reserved | CVR 38922904