fbpx

Mangler du håndværkere til dit team?

Vi har med succes skaffet dygtige svende til vores kunder for billige penge. Det har vi gjort ved at bruge de sociale medier til at tiltrække kandidater og løfte genkendeligheden af virksomheden. Vi rammer dem på det rigtige tidspunkt og vi gør det nemt for kandidater at registrere sig.
Vi tilbyder én samlet løsning, når der skal tiltrækkes nye svende eller elever til din virksomhed.

Download vores guide til videorekruttering her!

Bliv en del af et rekrutteringsfællesskab

Tiltrækning, rekruttering og fastholdelse af medarbejdere er i dag benhårdt. I takt med at konkurrencen om arbejdskraften stiger bliver det nødvendigt for dig at gå nye veje. En ny vej at gå, er vores unikke rekrutteringskoncept hvor vi blandt andet bruger sociale medier til at tiltrække kandidater, på det rigtige tidspunkt, til en pulje af virksomheder.

Ved løbende at optimere på resultater, fremgangsmåde og kandidat pulje bliver rekrutteringerne også billigere, da vores samarbejdspartnere indgår i et rekrutterings-fællesskab hvor omkostningerne kan holdes på et minimum, mens resultatskabelsen deles tifoldigt.

Hvad får man ud af være en del af fællesskabet?

Kandidatdatabase

Vi skaber en let adgang til din egen rekrutterings-database, så du kan finde kandidater, når du skal bruge dem.

Dedikeret jobside

Vi sørger for opsætning af en dedikeret jobside, så kandidater kan give de relevante informationer til at skabe hurtig kontakt.

Automatiseret processer

Vi opsætter et automatiseret flow, så du modtager nye kandidater som du vil, det sikrer at du kan reagere hurtigst muligt på nye kandidater.

Bedre kommunikation

Vi holder dine sociale medier up-to-date i rekrutteringsøjemed og sørger for at spørgsmål og kommentarer bliver hurtig besvaret, så ingen går forgæves.

Smartere rekruttering

Et omkostningstungt element af rekruttering er markedsføring og administrering af kandidater. Dette har vi gjort billigere og nemmere for virksomheder ved at samle deres indsats og kandidater til gavn for hele fællesskabet. På den måde kan der arbejdes mere effektivt og skabes hurtigere resultater, endda billigere end normalt.

Af samme grund har vi også lavet begrænsninger til det antal og typer af partnere, der kan være i en pulje, så der ikke søges samme type kandidat af hinanden.

På den måde kan de enkelte virksomheder i hver pulje være med til skabe en stærkere mulighed for hinanden. Det er en smartere og nemmere måde at lave rekruttering på.

Hver en af de første partnere og få 10.000 kr. i rabat.

Opstartspris

Samlet pris for 3 måneder.
Vi opsætter og igangsætter alle elementer for at kickstarte din rekruttering.
kr30000
kr 20000 For de første 3 måneder
  • Dedikeret job side
  • Opsætning af sociale medier
  • Brancheeksklusivitet
  • Gratis support

Dedikeret markedsføring

Vi sørger for løbende synlighed overfor kandidater med dit eget markedsføringsmateriale. Vi administre dine kanlaer og sørger for at din kanaler trives.
kr8495
kr 6495
pr. måned
  • Løbende markedsføring
  • Annoncebudget inkluderet
  • Dedikeret kandidatdatabase
  • Ingen binding

Vores fantastiske HR-samarbejdspartnere

Med de rette partnere kan vi løse alle dine ansættelses behov

At finde din nye medarbejder kan være nemmere end du tror.

Scroll til toppen