fbpx

Bliv ambassadør for Bridger

Hjælp os med at hjælpe andre i job og få samtidig muligheden for at tjene penge på dit netværk.

Bridgers ambassadørkorps

Bliv del af et netværk af ambassadører, der hjælper andre i job.

Vores netværk af ambassadører har siden dag ét været en del af Bridgers kerne. Over de sidste mange måneder har vi arbejdet på en et nyt format, hvor vores ambassadører kan anbefale kandidater fra deres egne netværk til åbne stillinger og modtage en findeløn, hvis netop deres anbefaling resulterer i en ansættelse. Det har været en stor succes, og vi vil nu udvikle et system til netop den metode. 

Vi søger nu endnu flere ambassadører, der vil hjælpe os med at teste systemet af i en større skala og samtidig have muligheden for at få en findeløn ved at anbefale kandidater til forskellige stillinger hos vores kunder og samarbejdspartnere. 

Lyder det som noget for dig? Så brug formularen og læg din ansøgning allerede i dag. 

Bridgers ambassadørkorps

Bridger ambassadører

Beskrivelse

Hos Bridger har vi ambassadører, som hjælper os med at finde kandidaterne til virksomhederne. Det er helt almindelige mennesker, som får mulighed for at få en findeløn ved at anbefale den rette kandidat til stillinger. 

Alle kan blive ambassadører, da alle har et netværk, og som ambassadør for Bridger, Kan du forvente at vi vil gøre a.

Send en ansøgning

Som ambassadør kan du tjene mellem 1.500 kr. til 10.000 kr. pr. succesfuld match du er med til at sætte op. Enkelte stillinger giver helt op til 15.000 kr. for et succesfuldt match, men det er sjældent de kommer ind.

Lyder det som noget for dig, så kom med til et af vores infomøder, eller skriv dig op allerede i dag og bliv taget i betragtning til en af vores eksklusive pladser som ambassadør.

Vi tror på at du kender dit netværk, og den viden ønsker vi at belønne. Derfor betaler vi vores ambassadører for at finde den rette kandidat.

Vil du vide mere? Så læs med herunder, og kontakt os endelig, hvis vi ikke besvarer dine spørgsmål.

Mest stillede spørgsmål

Ja, alle kan ansøge om at blive ambassadør, men ligesom alt andet har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde alle at blive ambassadører endnu. Derfor har vi denne ansøgningsrunde for at sikre, at vores ambassadører forstår systemet og konceptet.  

En findeløn er det, som man vil modtage hvis ens anbefalede kandidat får stillingen gennem Bridger. Det er virksomhederne der giver findelønnen. 

Findelønnen varierer fra stilling til stilling, og du kan i systemet se, hvor meget den enkelte stilling giver. Spændet ligger typisk mellem en værdi af 1.500 og 8.000 kr, men vi har også haft enkelte stillinger, hvor findelønnen var 15.000 kr.

Når man bliver godkendt som ambassadør, får man adgang til vores system. Her er det muligt at anbefale kandidater direkte til stillinger, man mener, de matcher. På den måde kan vi holde styr på, hvem der har anbefalet hvilken kandidat og hvornår. 

Det kræver ikke noget specielt at blive ambassadør. Vi leder efter personer, som har lyst til at hjælpe med at bruge og teste systemet samt at give os feedback undervejs, så vi løbende kan forbedre systemet. 

Udover den økonomiske gevinst får man adgang til et netværk af personer, som alle ønsker at hjælpe hinanden med de udfordringer, der kan være i forbindelse med jobsøgning og karriere. Kort sagt gør vi, hvad vi kan for at sikre, at folk får succes med det, de laver til hverdag og som ambassadører. 

Vi har i dag et bredt ambassadørkorps. Vi har ambassadører, som går på gymnasiet, på flere universiteter i Danmark, og vi har også ambassadører som er i fuldtidsarbejde. Vores ambassadører er bredt fordelt på erfaringer, brancher, baggrunde og uddannelser.

Hvis du har spørgsmål om vores ambassadørkorps, er du velkommen til at ringe eller skrive direkte til os. Du finder vores kontaktinformationer i bunden af siden. 

Læg en ansøgning og bliv ambassadør

Så kontakter vi dig snarest

Bridger messestand