fbpx

Mangler du håndværkere til dit team?

Vi har med succes skaffet dygtige svende til vores kunder for billige penge. Det har vi gjort ved at bruge de sociale medier til at tiltrække kandidater og kendskabet til den enkelte virksomhed. Vi rammer dem på det rigtige tidspunkt, og vi gør det nemt for kandidater at registrere sig.
Vi tilbyder én samlet løsning, når der skal tiltrækkes nye svende eller elever til din virksomhed.

Download vores guide til videorekruttering her!

Bliv en del af et rekrutteringsfællesskab

Tiltrækning, rekruttering og fastholdelse af medarbejdere er i dag benhårdt. I takt med at konkurrencen om arbejdskraften stiger, bliver det nødvendigt for dig at gå nye veje. En ny vej at gå er vores unikke rekrutteringskoncept, hvor vi blandt andet bruger sociale medier til at tiltrække kandidater, på det rigtige tidspunkt, til en pulje af virksomheder.

Ved løbende at optimere på resultater, fremgangsmåde og kandidatpulje bliver rekrutteringerne også billigere, da vores samarbejdspartnere indgår i et rekrutterings-fællesskab hvor omkostningerne kan holdes på et minimum, mens resultatskabelsen deles tifoldigt.

Kandidatdatabase

Vi skaber en let adgang til din egen rekrutterings-database, så du kan finde kandidater, når du skal bruge dem.

Dedikeret jobside

Vi sørger for opsætning af en dedikeret jobside, så kandidater kan give de relevante informationer til at skabe hurtig kontakt.

Automatiseret processer

Vi opsætter et automatiseret flow, så du modtager nye kandidater som du vil. Det sikrer at, du kan reagere hurtigst muligt på nye kandidater.

Styr på de sociale medier

Vi holder dine sociale medier up-to-date i rekrutteringsøjemed og sørger for, at spørgsmål og kommentarer hurtigt bliver besvaret, så ingen går forgæves.

Hvordan ser et typisk forløb ud?

Opstartsforløb

Vi opsætter og igangsætter forløb for at du som virksomhed kan begynde at tiltrække kandidater. Vi opsætter en dedikeret jobside, skaber din adgang til systemet og sikrer, at markedsføring kan igangsættes. Alt sammen til en samlet pris, som løber i 3 måneder for, at du kan få udbytte af vores samarbejde.

Efter opstart vælges en af følgende pakker:

All-inklusiv

Vi sørger for alt på de sociale medier på jeres vegne. Dette er lige fra udarbejdelse af indhold til kampagneplanlægning. Vi svarer på henvendelser og sikrer, at personer, der interagerer med jer, får en god oplevelse. Der er desuden fuld adgang til egen kandidatdatabase, der kan holde alle de kandidater, der ønskes.

Premium

Denne pakke er for dig, der ønsker at have en dedikeret markedsføring til din jobside. Vi administrerer dine rekrutteringskampagner og sikrer, at der kommer de ønskede resultater. Alle ansøgende kandidater vil blive henvist til egen database, hvor det vil være muligt for jer at vurdere dem korrekt. I denne pakke er det muligt at holde 5 kandidater.

Basis

Her får du fuld adgang til kandidatdatabase, fællesmarkedsføring og mulighed for at ansætte alle de kandidater du ønsker. Ligesom alle ovenstående er der ingen binding, fuld support samt brancheeksklusivitet. I denne pakke er det muligt at holde 3 kandidater.

Se nedenstående video for at opleve platformen

Opstartspris

Samlet pris for 2 måneder.
Vi opsætter og igangsætter alle elementer for at kickstarte din rekruttering.
kr30000
kr 20.000 For de første 3 måneder
  • Dedikeret jobside
  • Opsætning af sociale medier
  • Automatisk kandidatdatabase
  • Fuld support og adgang til vores klientportal

Vælg din rekrutteringspakke

Vi kan sørge for løbende synlighed overfor kandidater med dit eget markedsføringsmateriale. Vi administrerer dine kanaler og sørger for, at dit system trives.
kr fra 1.500
pr. måned
  • Løbende markedsføring
  • Annoncebudget inkluderet
  • Dedikeret kandidatdatabase
  • Ingen binding

Smartere rekruttering

Et omkostningstungt element af rekruttering er markedsføring og håndtering af kandidater. Dette har vi gjort billigere og nemmere for virksomheder ved at samle deres indsats og kandidater til gavn for hele fællesskabet. På den måde kan der arbejdes mere effektivt og skabes hurtigere resultater, endda billigere end normalt.

Af samme grund har vi også lavet begrænsninger til det antal og typer af partnere, der kan være i en pulje, så der ikke søges samme type kandidat og opstår intern konkurrence. 

På den måde kan de enkelte virksomheder i hver pulje være med til skabe en stærkere mulighed for hinanden. Det er en smartere og nemmere måde at lave rekruttering på.

Vores fantastiske HR-samarbejdspartnere

Med de rette partnere løser vi alle dine ansættelsesbehov

At finde din nye medarbejder kan være nemmere end du tror.