fbpx

Bliv en stærkere jobsøgende med Bridger

jobsøgningskursus

Dette jobsøgningskursus er for dig, der er klar på at give den en skalle med din jobsøgning, og som mangler nogle, der kan hjælpe dig med at blive bedre til at gribe din jobsøgning an. Vores kursus er online, og kan tages i det tempo som du ønsker.

Afspil video

4

Moduler

+30

lektioner

+40

videoer

+250

er kommet i arbejde

Fra 495 kr.

Priser

Med dette kursus bliver du bedre til at:

Forretningsudvikling med Louis Goldschmidt

Sådan er vores kusus bygget op

For at sikre at du får en start med dette kursus, har vi lavet en introduktion som har til formål at få dig så godt i gang som muligt. Her præsenterer vi de enkelte moduler og deres sammenspil i kurset. Vi kommer også med indblik i strukturen for dit forløb. 

I første modul har vi fokus på at skabe et stærkt fundament for din jobsøgning så du får det bedst mulige afsæt. Vi ser på forskellige elementer som planlægning, opsætning af din LinkedIn profil og hvordan du kan skabe et grafisk CV m.m. Normalt vil vi afslutte modulet med et mentormøde, hvor du får konkret feedback til din fremadrettede jobsøgning. Ønskes dette møde, er det muligt at tilkøbe.

Vi har skabt et community, som gør det muligt for jobsøgende at sparre med hinanden. Yderligere har vi Live Q&A hver mandag, hvor du har mulighed for at komme med dine spørgsmål om jobsøgning. En gang om måneden inviterer vi eksterne partnere, headhuntere og talere ind, for at skabe endnu mere værdi for dig som jobsøgende. 

I andet modul har vi fokus på de mange forskellige jobsøgningsstrategier, og lærer dig hvordan du kan bruge dem. Vi har også lavet en anbefaling til hvordan du bør strukturere din tid. Ligesom i de andre moduler, giver vi dig alle de nødvendige skabeloner og værktøjer, som du kan downloade og bruge. 

I dette modul sætter vi fuld fokus på hvordan du bør gribe din jobsøgning an. Her vil vi gøre dig klogere på hvordan du undersøger virksomhederne og deres stillingsopslag. Vi hjælper dig med at blive god til at ringe og spørge ind til stillingen, hvad du skal have med i din ansøgning, og meget meget mere. Kort sagt har vi her fokus på det jobsøgningstekniske som gør dig til en stærk kandidat. 

Da jobsøgning er meget forskeligt, afhængigt af hvilken branche og stilling du søger, har vi også taget elementer med som ikke nødvendigvis passer ind i den “klassiske” jobsøgning. Her har vi fokus på alt det ekstra, som gør dig til en endnu stærkere jobsøgende. Det kunne f.eks. være hvordan du laver en hjemmeside til dit cv, eller hvordan du kan bruge LinkedIn premium i din jobsøgning, eller måske du vil vide noget om job i udlandet. Uanset hvad, så kommer vi her løbende med nyt indhold til din jobsøgning.

Vores priser

Du har mulighed for at få de elementer du har lyst til uanset om du betaler samlet eller i rater

Samlet pris

kr 3495 All-inklusiv
  • Mulighed for rate betaling
  • Mere end 40 videoer
  • Personling sparring inkluderes
  • 30 dages fortrydelsesret
Bedste værdi

Personlig sparring

kr 450
  • Online session
  • Typisk 30 minutter
  • Privat og fortroligt
  • Mulighed for løbende opfølgning

Vi elsker kandidater

Udtagelser fra de jobsøgende

Få første modul gratis

Opret en profil og send os din drømmestilling. Så giver vi 1. modul gratis.

Vi gør dette for at hjælpe de jobsøgende i arbejde, og det er vores erfaring, at dette er med til at skabe den forståelse, der skal til for at komme godt i gang med sin jobsøgning. Samtidig tilbyder vi vores netværk at få adgang til din profil, så du kan lande dit næste job!

Flere udtagelser fra de jobsøgende

Spørg os om hvad som helst

Vores kursus er online og det betyder at du kan starte når du vil, i det tempo du vil og så mange gange du ønsker. 

Ja det er muligt at få personlig sparring eller sparring til en af vores Live Q&A. Her har du rig mulighed for at få feedback på ansøgninger eller cv, få vurderet din strategi eller få afdækket dine kompetencer m.m.

Underviseren på vores jobsøgningskursus er primært Louis Goldschmidt. 

Louis Goldschmidt har siden 2016 aktivt arbejdet som headhunter og rekrutteringskonsulent, hvor han hjælper virksomhederne med at blive bedre til at finde de rette kandidater. Yderligere har han også hjulpet et utal af kandidater, med at blive bedre i deres egen jobsøgning via foredrag, mentormøder, kurser, webinarer og nu også dette online forløb. Udover at være en skarp formidler, formår Louis også at være nærværende og konkret i hans tilgang til jobsøgendes udfordringer. 

Louis startede Bridger i 2016, med en vision om at gøre det nemmere for kandidater og virksomheder at nå hinanden. Derfor er det også Bridgers mantra, at vi bygger bro mellem kandidater og erhvervslivet. 

Det er muligt at betale online. Vi har desuden forskellige muligheder for betaling, for at imødekomme alles økonomi. Derfor kan du også vælge at betale i rater. 

Det er helt op til dig, da vores kursus er online og derfor kan tages i det tempo du ønsker. De fleste bruge mellem 3-5 uger på at gennemfører kurset, men det kan gøres hurtigere. 

Ja det er muligt at modtage 1. modul af vores jobsøgningskursus, hvis du opretter en profil og beskriver din drømmestilling til os. 

Enkelte lektioner i jobsøgningskurset er desuden gratis. 

En til to gange om året tilbyder vi også vores jobsøgningskursus gratis, og vil du vide hvornår det er, anbefaler vi at du skriver dig op til vores nyhedsmail. 

Vi tilbyder et live Q&A hvor fælleskabet hjælper hinanden med oplevelser og perspektiveringer. Udover der tilbyder Bridger alt den sparring du har behov for. Så ja det er muligt at få hjælp til din jobsøgning igennem Bridger. 

Vi tilbyder 30 dages fortrydelsesret hvis mindre end 10% af kurset gennemført. Der gives ikke refundering af bookede sparringsmøder, er man dog forhindret kan disse genbookes. 

Stadig i tvivl?

Skriv eller ring til os for at hører om dine muligheder, vi sidder klar til at hjælpe dig.