fbpx

Opret en profil og tag et skridt tættere på drømmejobbet

Her kan du oprette en profil på Bridgers platform og blive synlig for de virksomheder, der leder efter en medarbejder som dig. Det er gratis, og du er anonym indtil du efter aftale med os bliver sat i kontakt med en potentiel arbejdsgiver.

Beskriv dit drømmejob og bliv synlig for de rigtige virksomheder

I Bridgers portal er du synlig for de virksomheder, som leder efter en medarbejder med netop dine kompetencer. I processen er du anonym for virksomhederne, som udelukkende vurderer dig ud fra dine kompetencer og ønsker. 

Når du opretter en profil hos os, beder vi dig udfylde en formular, hvor du fortæller os om dit drømmejob. Vi bruger dine informationer til at identificere potentielle nye jobmuligheder, som matcher dig.  

Du kan også tippe andre jobsøgende i dit netværk om muligheden, så vi kan hjælpe endnu flere i job. 

Kom godt fra start

Beskriv din drømmestilling

Når du opretter en profil beder vi dig om at beskrive din drømmestilling. Din beskrivelse danner grundlaget for vores arbejde med at finde dit næste job, så jo mere konkret og ærlig du er, jo bedre. 

Det virker måske lidt uoverskueligt bare lige at beskrive sit ultimative drømmejob – men bare rolig! Vi sender dig et skema, så du får det hele med.  

Dine kompetencer og forventninger i fokus

Bliv vurderet på det rette grundlag

Vores system er lavet, så du bliver præsenteret anonymt for de virksomheder, du matcher. På den måde bliver du taget i betragtning udelukkende ud fra dit værdisæt samt dine kompetencer og forventninger.

Inden du bliver sat i kontakt med en potentiel arbejdsgiver, tager Bridgerteamet en snak med dig, så vi sikrer en god forventningsafstemning frem mod en jobsamtale. 

Rekrutteringsprocessen er vendt på hovedet

Et stærkere match

Hos Bridger rekrutterer vi på en helt ny måde. Vi forventningsafstemmer nemlig med vores kandidater allerede inden, de bliver præsenteret for en stillingsbeskrivelse eller et jobopslag. På samme måde præsenteres virksomhederne for anonyme kandidater og deres kompetencer og forventninger til job. 

Vi erfarer, at det skaber en mere åben proces uden biases, forudindtagelser og strategiske facader. Det skaber bedre og stærkere matches, som danner grundlaget for langvarige samarbejder, da begge parter får indfriet deres ønsker.

Klar til at blive del af et jobsøgningsfællesskab?