fbpx

Bridger siger velkommen til Theis

Velkommen til Theis! Både som en ny del af Bridgers team, men også som en af de første Bridger Talents!

Vi har i længere tid haft lyst til at lave videomateriale, men ikke haft ressourcerne til det. Derfor kunne vi ikke få hænderne ned, da vi mødte Theis, og han sagde at han gerne ville lave noget arbejde for os, for at få noget relevant erhvervserfaring.

Theis studerer nemlig Medievidenskab, og er super skarp til det med billeder, videoer, klipning og redigering – yderligere har hans uddannelse også givet ham kompetencer inden for marketing og sociale medier. Kunne det være bedre? Det tror vi ikke 🙂

Du kan blandt andet se noget at det super fede arbejde Theis har lavet herunder:

I videoen kan du se Andreas, som er co-founder af Bridger. Her fortæller Andreas om hvad vi arbejder med, og hvad vi kan tilbyde dig som studerende.

Direkte fra dette års Jobtræf Odense har vi lavet en lille film! År efter år, har messen været grundlag for, at studerende har fået nye kontakter i erhvervslivet, som for nogle senere har ført til et job!

Her fortæller Louis mere om de værdier han har ført ind i Bridger, og hvad der er fedt ved at arbejde med frivillige.


Vi er ikke de eneste som mangler en mand til at lave noget fedt videomateriale, der er nemlig mange af vores samarbejdspartnere som efterspørger det talent som Theis har, derfor hjælper vi nu Theis med at få free-lance arbejde igennem vores Bridger Talent program – hvor vi rekrutterer talenter til virksomheder, i en given tidsperiode, dette kan både være videomænd som Theis, men også fx marktingstalenter osv.

Så hvis du som virksomhed, vil høre mere om muligheden for at bruge Theis og hans talent, eller har lyst til at være et Bridger-talent, så tag kontakt til Bridger på mail eller telefon.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *