fbpx

Bridger vinder Rekrutteringsopgave for Message Earth

Bridger er bygget op omkring relationer, hvis vi ikke kunne finde ud af at bruge vores netværk, tror jeg ikke vi havde haft en virksomhed – for at sige det som det er, så er det den ultimativt vigtigste kernekompetence Bridgers er bygget op omkring. Derfor var det også super vigtigt for os, da vi vandt rekrutteringsopgaven for Message Earth. Det betød nemlig at vi fik muligheden for at vise Message Earth hvad vi kunne ved hjælp af vores netværk!

Vi fik til opgave at finde en account-manager, som kunne snakke tysk og som ville passe ind i Message Earth’s værdier og arbejdsmiljø.

Om Message Earth:

Message Earth er en dansk virksomhed, som tilbyder ECO-design kort, hæfter, mini kort, notesbøger, rammer og plakater. Message Earth er til alle, som elsker design og samtidig ønsker at sende en kærlig tanke til vores jord. Firmaet brænder for at kombinere tre elementer: design, budskaber og bæredygtighed.

En verden med dansk design som giver mening!

Straks begyndte rekrutteringsprocessen! Igennem vores database satte vi ressourcer ind, for at finde den helt rigtige kandidat. Databasen havde vi fornyligt oprettet, med det formål at give de studerende muligheden for at lave en profil, så vi senere hen kan kontakte dem, hvis de virker som den rette kandidat til et rekruttering.

Efter en tids søgen fandt vi Torsten i vores database, og efter en samtale med ham var det tydeligt at han virkede som den perfekte kandidat til stillingen. Det var vi ikke de eneste som synes, og Torsten endte med at blive ansat ved Message Earth.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *