fbpx

Jobtræf Odense 2017

Jobtræf Odense er en jobmesse for ingeniør- og maskinmesterstuderende. Det er et gratis event, hvor mange af de største, danske ingeniør- og it-virksomheder samles for at møde de studerende og give dem et indblik i branchen.

Vi var super glade over at blive inviteret med til Jobtræf Odense 2017, hvor vores opgave under træffet var at vejlede de studerende om deres muligheder for praktik, netværk og job. På den måde fungerede vi som en guidende hånd under eventet, hvor vi brugte vores kenskab til universitetet, til at vejlede de besøgende studerende. Bridger var repræsenteret på træffet med 8 af vores ambassadører, som også var med til at guide og vejlede de andre studerende, som besøgte træffet.

Dagen overgik alle vores forventninger! Vores stand blev besøgt så hyppigt, at vores ambassadører dårligt havde tid til at tage en pause! Dette gav også imponerende resultater i form af 80 studerende som skrev sig på Bridgers nyhedsliste og et deltagertal på næsten 300. Vi er stærkt tilfredse! Nedenunder kan I se en lille video, som vores dygtige videomand, Theis, fik strikket sammen under eventet – er det ikke mega sejt?

Vi takker Jobtræk for at arrangere og eksekvere et fantastisk event, samt vores ambassadører og frivillige, som var med til at gøre dagen til en succes.

[rev_slider alias=”jobtraef”][/rev_slider]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *