Efter at Bridger havde eksisteret i tre måneder, fik vi kontakt til designeren Ulrik Løwenstein – et samarbejde som med tiden udviklede sig til en personlig relation, som vi i dag er meget taknemlige for at have!
Ulrik Løwenstein havde brug for nogle projektgrupper, som kunne hjælpe ham med at udvikle en lampe til bl.a. B2C markedet. Her sammensatte Bridger to projektgrupper fra ingeniøruddannelsen ”Integreret Design”, som brugte virksomhedssamarbejdet og lampeprojektet som omdrejningspunkt for deres semesterprojekt. Hvilket var ren win for både Ulrik Løwenstein, som fik gratis og kompetent hjælp til udviklingen, og for de studerende, som fik relevant erhvervserfaring og et semesterprojekt som ikke bare skulle smides i skraldespanden efter eksamen. Dette var netop de første tanker om Bridgers eksistensgrundlag:
Ideen til Bridger opstod, da jeg selv stod med mit semesterprojekt, vi skulle lege vi var en del af Bosch, og vi udviklede en stavblender – Men hvorfor skulle vi lege, hvorfor kunne vi ikke bare blive en del af Bosch? Tanken gjorde os motiveret, og gav os et større drive. Før havde vi været indstillet på, at vores semesterprojekt bare var et projekt – men tænk hvis det kunne blive mere, end bare en opgave? Ikke bare blive smidt i skraldespanden efter aflevering. Tænk hvis det kunne blive en realitet?
For hvor fedt er det ikke lige, at man som 3. semester studerende kan se et fysisk produkt blive til, udfra noget man selv har været med til at udvikle? Det er en motivationsfaktor der vil noget!
Ulrik Løwenstein:
Samarbejdet med de 2 grupper har været meget spændende for virksomheden, og faktisk har vi valgt at give en projektansættelse i virksomheden til en af de studerende efter forløbet
Vi ser frem til at Hjælpe Ulrik og By Løwenstein i fremtiden.