fbpx

Styrk jeres virksomhed med

Skræddersyet rekruttering

Hos Bridger hjælper vi hver dag vores kunder med at tiltrække nye talenter. For os er rekruttering meget mere end headhunting, og vi tilrettelægger et forløb, der imødekommer jeres behov.

Vi har særligt fokus på, at alle ansøgere har en god oplevelse i mødet med jeres brand, så jeres virksomhed bliver endnu mere attraktiv for talentfulde kandidater – både nu og i fremtiden. 

Her kan I blive klogere på, hvad vi kan gøre for jer.

Rekruttering er meget mere end headhunting

Hos Bridger udfordrer vi den måde, rekruttering foregår på i dag. Vores løsninger er nytænkende, og vi er ikke bange for at bevæge os væk fra den traditionelle rekruttering med klassiske ansøgningsprocesser. I jagten på jeres nye medarbejdere tager vi anderledes og effektive værktøjer i brug, så I skiller jer ud i mængden og bliver synlige for de helt rigtige kandidater. 

Rekruttering handler om mennesker, og vi har særligt fokus på, at alle ansøgere har en god oplevelse i mødet vores kunders brand – også dem, som ikke tages i betragtning til stillingen.

Opdag dine rekrutteringsmuligheder med Bridger

Skræddersyet strategi

Bridger identificerer jeres behov og lægger en strategi for, hvad der skal til for at finde det helt rigtige match. Vi udvælger de metoder, som passer bedst til jeres målsætning.

Bridgers kandidatbank

Ved I lige, hvem I står og mangler? Så kan I gøre brug af vores kandidatbank og få direkte adgang til kandidater, hvis forventninger matcher jeres.

Håndværkerportalen

Vi har skabt en portal specifikt til jer, der ansætter i håndværkerbranchen. Her kan I finde og udvælge relevante kandidater nemt og omkostningseffektivt.

Samme mål, forskellige strategier

Klar til et udviklende samarbejde?

Det perfekte match er afgørende, og derfor bruger vi vores erfaring til at finde den helt rigtige kandidat til netop jeres virksomhed. 

Ikke to virksomheder er ens, og vi skræddersyer vores rekrutteringsproces, så den passer til den enkelte virksomheds behov. 

Hos Bridger udfordrer vi status quo for at skabe nye muligheder for jer og jeres virksomhed – både på den korte og den lange bane.

Kortsigtet: Her og nu

Hvis jeres virksomhed vækster kraftigt, har I måske brug for at ansætte hurtigt, så I kan imødekomme jeres kunders efterspørgsel.

Her kan I se nogle af de værktøjer, vi tilbyder for at løse jeres virksomheds udfordringer hurtigt og effektivt.

Langsigtet: Tænk fremad

Er I klar til at tænke langsigtet og gøre jeres virksomhed endnu mere attraktiv for kandidater i fremtiden? 

Med os som samarbejdspartner kan vi styrke jeres virksomheds rekrutteringsproces, så der skabes et velfunderet og kontinuerligt flow, der sparer tid og ressourcer i fremtiden. 

Vil du høre mere om dine muligheder?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe. Det eneste du skal gøre er at vælge et tidspunkt, som passer dig.