fbpx

Vælg et rekrutteringsforløb hos Bridger

Og gør jeres virksomhed synlig og attraktiv for de helt rigtige kandidater

Skræddersyet strategi til jeres virksomhed

Forskellige virksomheder har forskellige behov, og det kræver forskellige forløb. Hos Bridger arbejder vi ud fra filosofien om, at ‘no size fits all’, og vi tilrettelægger derfor et rekrutteringsforløb, der passer til den enkelte virksomhed. 

Det handler om at finde den strategi og fremgangsmåde, som skaber resultater for netop jeres virksomhed, og vi står klar til at inspirere og rådgive jer, så vi sammen kan kortlægge den helt rigtige vej til jeres nye medarbejder.

Forventningsafstemning er nøglen

Bridger arbejder hver dag for at skabe meningsfulde relationer mellem mennesker. For at det kan lykkes, har vi erfaret, at forventningsafstemning er helt essentielt.  

En grundig en af slagsen skaber nemlig det bedste grundlag for et givende samarbejde mellem arbejdsgiver og medarbejder. Vi forventningsafstemmer derfor både med virksomheder og kandidater, for det er vigtigt for os, at både I og jeres nye medarbejder er glade og tilfredse.

Forventningsafstemning danner rammen om alle vores samarbejder, og vi bruger den i hele rekrutteringsprocessen. 

Brug os hvor det giver mening

Bridgers tværfaglige kompetencer

Vores kompetencer spænder vidt. Vi tilbyder rådgivning og eksekvering på en lang række felter, og her kan I se et udpluk af dem. Hvilke elementer, der præcist skal indgå i jeres rekrutteringsstrategi, afhænger af jeres behov – I skal nemlig bruge os der, hvor det giver mening.

Stillingsopslag

At skrive gode stillingsopslag er en kunst i sig selv og kan kræve mange ressourcer. Få hjælp til at udarbejde et stillingsopslag, som skiller sig ud fra mængden og vækker den helt rigtige målgruppes interesse.

Jobside

Er det tydeligt på jeres hjemmeside, hvordan man kan lægge en ansøgning hos jer?Med en dedikeret karriere- eller jobside kan kandidater sende ansøgninger direkte gennem jeres hjemmeside - både nu og i fremtiden.

Kandidatdatabase

En ledig stilling resulterer ofte i mange ansøgninger, som skal gennemgås. Med en kandidatdatabase kan I bevare overblikket og automatisere flere processer, så alle kandidater får den oplevelse, I ønsker at give.

Headhunting

På vegne af jeres virksomhed går vi i dialog med talentfulde kandidater. I headhuntingfasen er I anonyme, hvilket danner grundlaget for en upåvirket og reel forventningsafstemning.

Screening

Vi forhåndsscreener alle ansøgere, så I kan blive præsenteret for de allermest relevante. I vurderings- og udvælgelsesfasen tilbyder vi fuld rådgivning og sparring.

Casebaseret rekruttering

Vi har positive erfaringer med at bruge casearbejde i rekrutteringen. En autentisk caseopgave giver kandidaterne indblik i jeres virksomhed samtidig med, at I kan vurdere deres kompetencer i praksis.

Sociale Medier

Er jeres sociale kanaler opsat optimalt? Den rette strategi på jeres sociale medier kan bidrage til, at I effektivt og billigt kan tiltrække kandidater.

Målrettet annoncering

Markedsføringen af din ledige stilling kan spille en afgørende rolle. En målrettet kampagne er en billig, effektiv og sporingsvenlig måde at tiltrække kandidater på.

Employer branding

Brug jeres medarbejdere til at sprede ordet om, hvor attraktiv jeres arbejdsplads er og tiltræk de kandidater, som vil passe ind i jeres kultur.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan booke et helt uforpligtende møde, hvor vi tager en snak om jeres brand og rekrutteringsbehov. Du skal bare åbne vores mødekalender her og booke et tidspunkt, som passer dig.  

Et samarbejde med Bridger varer typisk mellem 3 og 18 måneder afhængigt af jeres ønsker og behov samt mængden af opgaver, der skal løses. Alt dette afklares under en fælles forventningsafstemning.

Bridger arbejder fleksibelt og gør alt hvad vi kan for at tilpasse rekrutteringen til jeres tidsramme.

Vi udfordrer de klassiske rekrutteringsprocesser og tænker i nye baner, så arbejdet med rekruttering hele tiden bliver smartere og mere effektivt.

Vi har fokus på at skabe processer og strategier, som vores kunder kan tage med videre og bruge i fremtidige rekrutteringer – både med og uden os ved deres side. 

Skal du have hjælp til at finde din næste medarbejder?

Book et uforpligtende møde