fbpx

Direkte adgang til talenter?

Brug Bridgers kandidatbank

Hos Bridger gør vi det nemt at finde kommende medarbejder. Vi har nemlig samlet vores kandidater i én database, som virksomheder kan få adgang til. I Bridgers kandidatbank kan I fremsøge de profiler, der matcher det I søger. 

Med andre ord: hvis I ved lige hvilken faglig profil I er på jagt efter, er vores kandidatbank det helt rigtige sted for jer at finde jeres kommende kollega. Resultatet er en effektiv rekruttering til en fordelagtig pris. 

Sådan virker kandidatbanken

Bridger er hver dag i kontakt med talentfulde kandidater, som søger nye udfordringer. Mange af dem har skrevet sig op i vores kandidatbank, så de kan være synlige for relevante arbejdsgivere. 

Kandidaternes registrering i databasen er bygget op om deres drømmestilling, og det skaber unikke muligheder for jeres virksomhed. I får nemlig mulighed for at få indblik i kandidaternes kompetencer – uden at udlægningen af dem er påvirket af et stillingsopslag. 

Det er gratis at få adgang til kandidatbanken, og I betaler først det øjeblik, I ønsker at komme i direkte kontakt med en eller flere kandidater.

Noget for jeres virksomhed?

Få gratis adgang til Bridgers kandidatbank

Skal jeres virksomhed have direkte adgang til talenter? Udfyld formularen til højre og klik send. Så kontakter vi jer for at få jer oprettet i systemet. 

Udfyldning af formularen er helt uforpligtende, og det er desuden gratis at få adgang til Bridgers kandidatbank. I betaler først, når I ønsker at tage direkte kontakt til en eller flere kandidater. 

Er du nysgerrig på vores database?

Se eksempler på kandidater her

Har du spørgsmål til Bridgers kandidatbank?

Book et uforpligtende møde med os