fbpx

Opret dig på vores platform og

Find dit drømmejob med Bridger

Hos Bridger hjælper vi jobsøgende mod deres næste job. Vi har skabt en proces, hvor du som jobsøgende er i fokus, så du kan finde den helt rigtige arbejdsplads. 

For os handler det ikke bare om, at du skal finde et job, men derimod at du skal finde dit drømmejob. Derfor har vi skabt en platform, hvor du kan blive fundet af virksomheder, der leder efter lige præcis dig. 

Med vores nytænkende platform sikrer vi en god forventningsafstemning mellem dig og din kommende arbejdsgiver, så begge parters krav og ønsker bliver indfriet.

Bridger ambassadører

En nytænkende rekrutteringsproces

Find dit drømmejob med Bridger

Hos Bridger vil vi gøre det nemmere for jobsøgende at lande drømmejobbet. Derfor har vi nytænkt rekruttering og skabt en platform, der vender den traditionelle proces på hovedet. 

I stedet for at kontakte virksomhed efter virksomhed er du i portalen synlig for de virksomheder, som leder efter en medarbejder med dine kompetencer. Den fremgangsmåde er med til at sikre en god forventningsafstemning mellem dig og din nye chef, så I begge bliver glade i jeres nye samarbejde. 

Det er helt gratis at oprette en profil i Bridgers portal, og alt du skal gøre er at fortælle os om din drømmestilling. 

Sammen kan vi gøre en forskel

Dine muligheder som kandidat

Jobsøgningskursus

Vores jobsøgningskursus er online og lavet for dig, der ønsker at blive klogere på, hvordan du kan lande det næste job. Vi har særligt fokus på, hvordan du beskriver din værdi for arbejdsgiverne og gør dig klogere på dine egne muligheder.

Bliv ambassadør

Bridger har et netværk af ambassadører, som vi aktivt bruger til at hjælpe jobsøgende i arbejde. Som en del af vores ambassadørkorps tilbyder vi dig mulighed for at blive en stærkere netværker og samtidig tjene penge på at finde de rette kandidater.

Bridgers platform

Ønsker du at være synlig for virksomheder, der søger medarbejdere med dine kompetencer? Så opret en profil på Bridgers platform.
Det er gratis, og du er anonym, indtil du efter aftale med os sættes i direkte kontakt med en potentiel arbejdsgiver.

Louis Goldschmidt fra Bridger

Vi tror på at:

"Rekruttering er mere end erfaring, alder og titler. Alle har noget de er gode til, det er bare ikke alle der er lige gode til at formidle det"

- Louis Goldschmidt skaber af Bridger

Hvad de jobsøgende siger om Bridger

Vil du findes af virksomhederne?

Opret en profil i dag og bliv en del af en moderne rekrutteringsproces